Sjukt trött

Fredagen då...... Hmm.... jo just ja, gjorde inget speciellt förutom sånt där kul som att diska, dammsuga (3 ggr, för att den där jävla katten hade ut samma kruka varje gång jag hade dammsugit klart, och gick och trampade runt jord på hela mattan och golvet, bara för att jävlas!), torka golv och trängas på systembolaget. Åt inget på hela dagen, slängde i mig två korv med bröd på Willys för att jag inte skulle hinna dö av svält innan RH skulle komma och äta kl 19. Middagen var färdig kl 19. Jag var hungrig, magen knorrade och jag får skitpissigt humör när jag är hungrig. Klockan går, och ingen RH dyker upp. När klockan är 19:20 är jag så sur så jag tänkte ta karotter å hela alltet å trycka ner i soporna. Bestämmer mig för att det är lite väl drastiskt även för att vara mig, så jag sätter mig och fortsätter vänta. 19:30 då ringer det på dörren, och då slår tanken mig: Var det 19:30 och inte 19 vi hade sagt? Hmm.... Eftersom att jag blev osäker på hur det låg till så kunde jag ju varken sura eller komma med någon elak kommentar när jag öppnade dörren. Väldigt frustrerande. Åt maten, sen traskade vi iväg till Merne för att festa till det lite.

Lördag: Vaknar 10:48 pigg som en lärka, och försöker få liv i RH. Hade bestämt att vi skulle ner på stan för han skulle byta stav i tungan. Så kan jag äta en sån där underbart god tonfiskmacka på Wayne´s, så börjar dagen jättebra. Det är typ omöjligt att få liv i RH dagen efter dagen före. Gör i ordning mig. Och väntar. WOW, han vaknar. Men nä, han kliver inte upp. 15:40 säger han att vi fortfarande hinner ner och köpa den där mackan, för dom stänger 16. Jag är typ skitsur. Gör köttfärssås istället, och sen knatar vi och brorsan hem till Tony för att fira hans födelsedag. Sen där gick något fel. Jag som skulle jobba 12-21:15 idag, skulle ta det lugnt för man är ganska trött på dom där passen. Men vad händer då? Jo, RH tvingar in mig i en taxi som tar oss ut till skultuna där det är full ös, och öl efter öl ställs fram på bordet.
Hittade Jenny där också, så du skulle ha följt med Patrik :P Dansade med både "svärmor" och "svärfar", gick lite sämre med den senare, eftersom att JAG vill föra! haha.
Kommer hem sent, somnar sent.

Söndag: Vaknar död. Helt död. Huvudet bultar som...... Ja, det bultade som bara den. Usch! Försöker få liv i RH, eftersom att  kravet för att jag skulle med ut i bushen var att han skulle se till att jag kom till jobbet i tid. Lyckades både väcka honom, få upp honom och få mig till jobbet i tid.
I bilen vänder sig RH om och säger till mig: Jaaa, men nu kom jag på varför vi skulle ner på stan igår, det var ju för att jag skulle byta stav....

Är sjukt trött, sov några timmar i fotöljen framför tv:n på jobbet, vaknade av att jag hade lutat huvudet mot axeln och hade dregglat värsta pölen, haha. Snyggt värre!
Fick gå hem med cykeln, gick inte att trampa i all hal snö, kom hem mer död än levande men har fortfarande inte lagt mig. För om jag lägger mig, då blir det morgon och då måste jag åka till världens tråkigaste lektion i e-tuna :( Men men.... Dags att ge upp nu...

Natti natti!
#1 - - Rusk:

Du måste sova oxå Pinkis!

Byta stav?!? :-O

Natti natt...
Kristian

#2 - - Lina:

ja, jag sover ju ibland iaf :) Ja, alltså piercingstav :P