Someone new...

Hittade en bland-cd jag gjort för en massa herrans år sedan. Många av låtarna är fortfarande bland mina favoriter, och den här tycker jag fortfarande är bra och känns lite i hjärtat.
Lilla farmor

Har varit och hälsat på min lilla farmor idag. Drog fram dammsugaren det första jag gjorde för att dammsuga hela lägenheten, hon är ju trots allt ingen ungdom längre. Inte för att det hjälpte så mycket, för det var den crapigaste jävla skitdammsugaren jag någonsin varit med om, fattar inte ens hur man kan köpa något så jävla dåligt åt henne.
Gick inte ens att dammsuga upp dom fem jävla havregrynen som hon hade spillt på golvet i morse!
Och nej, det var inte dammsugarpåsen det var fel på, jag kollade det först av allt.

Ringde och gnällde lite för mamma, så hon får nog en ny dammsugare, lillfarmor. Hade velat åka och köpa en till henne själv, men eftersom att RH är arbetslös nu och ännu inte fått igång någon a-kassa, så är det inte så jäkla tight med pengar här hemma just nu :(

Fick också ta med hennes deklaration när jag åkte. "Den ska Lena ha, hon ska hjälpa mig att fixa. Hon är så duktig på allt sånt där." Haha :) Alltid när det är något med papper så ringer hon till min mamma, hon är den enda som är betrodd med sånt där, haha :) Hennes egna fyra ungar duger inte :) Fast det är ju klart. Min mamma är ju faktiskt bäst på allt :)

Detta blev en bra dag, fast det bara är en sketen tisdag. Det började bra när deklarationen damp ner på golvet i morse.
Som vanligt var min första reaktion att åka till alla jobb, peka finger åt cheferna och dra, men precis som vanligt så insåg jag att summan att få tillbaka inte riktigt var så stor att det går att göra så :P
Men det räcker nog iaf till det som det var tänkt att det skulle räcka till :) Bara det är en seger i sig :)

Glad på en tisdag.... vad är det som händer med mig egentligen?


Skryyyyt

Minstingbrorsan var och klippte sig igår. Nu måste jag ju bara skryta om hur fin han är :)
Inte alla som har en sån här snygging till lillebror :)


Och han är inte bara snygg, han är smart, snäll och jävligt rolig också ;P