När man inte är överens med sig själv.

 
I kväll var jag sugen på antingen en gryta på kycklinghjärta, levergryta eller på en burgare från Donken.
När jag handlade efter att ha kommit hem från jobbet var jag sugen på sallad.
 
Kvällens middag är en total besvikelse för mina smaklökar. Jobbigt när man inte är överens med sig själv.

Minnen

 
Små barndomsminnen som nu har kommit i min ägo.
I skålen fanns massa spännande som man kunde titta på när man var liten, nu är den tom på det materiella, men innehåller minnen som aldrig kommer försvinna.
Ringen var jag helt fascinerad av när jag var liten, ametisten är liksom stor i mina ögon nu, fatta hur gigantisk den såg ut när jag var liten! Farmor sa redan då att jag skulle få ringen den dagen hon inte fanns och det hade hon även skrivit i det brev hon lämnade efter sig.
 
Lilla farmor. Jag önskar att jag aldrig någonsin hade fått den i min ägo. För så länge jag inte hade den, så fanns du kvar ♥

Mors lilla Lina i skogen gick

I lördags var det dags för dom första gummistövlarna på över 15 år.
Jag tyckte nämnligen att vi skulle åka ut i skogen. Det var meningen att vi skulle plocka svamp, men då det tog tre timmar att hitta ett par gummistövlar som dög blev det bara att vi hann med en kort vända, så vi hann bara plocka lite blåbär. Inget mig emot. Jag ska koka blåbärssylt, så det blir fler blåbärsvändor i alla fall.
 
Jag tyckte att det var skönt att gå runt i skogen och få vara i lugn och ro. Robin var mindre road. Och att jag kallar skogsturer för våran nya gemensamma hobby är han inte alls så förtjust i! :)