Påskafton

Idag var det påskfirande med la familia hemma hos mamma och pappa. Robin är borta på jobb och kommer inte hem förrän på måndag, men min fina Merne var min plus one istället :) Efter mat, fika och äggmålande slappade jag framför tv:n med mamma och pappa medan alla andra hade försvunnit på andra håll. Sen åkte jag hem och la mig i min egen soffa och där ligger jag fortfarande kvar. Känner mig lite ensam i min ensamhet, men tänkte väl dra igång en film att slötitta på till jag somnar.

Påskpyntat hos lilla farmor

Första påsken utan farmor. På måndag är det ett år sedan som det ringde i telefonen och jag fick skynda upp till sjukhuset och fick sitta i ett rum man inte vill sitta i och höra läkaren säga att farmor inte skulle överleva natten.  Den 1 april var det. Det var det sjukaste aprilskämt jag varit med om. Men det gjorde hon. Min starka fina farmor. Hon lovade då att hon skulle vara med och dansa på mitt bröllop. Det löftet kunde hon tyvärr inte hålla, för tre månader senare fanns hon inte mer.
Farmor, jag älskar dig så mycket, men jag är så arg på dig för att du inte höll din löfte.
Jag saknar dig så.

Men en enkel tulipan

Tulpaner gör hela tillvaron lite bättre. En av mina favoritblommor. Har inte sett denna sort tidigare, det hade inte mamma heller. Måste nog googla lite.
Har nyss blivit ensammen efter en snabbvisit av mamma och pappa. Ringde till dom i vild panik då diskmaskinen var trasig. Det visade sig att någon vridit på ballofixen. Hade jag varit lugn och sansad hade jag ju kanske kunnat upptäcka det själv. Istället fick jag en smärre kris när maskinen var trasig och mamma sa något om "att då får du väl handdiska" när jag ringde till henne. Handdiska. I don't do that shit. Eller jo. På jobbet. Men där finns ju inget annat alternativ. Hemma kan man ju alltid ringa till pappa när det krisar. Alla borde ha en pappa som min ♥