Det här återkommande med middagsplanering

Okej, denna vecka testar vi ett nytt middagsupplägg. Utvärderar när veckan är slut. 


Idag blev det i alla fall denna laxpasta. Den kanske inte ser mycket ut för världen, men den var riktigt god. Jag gjorde gör sex personer då jag var nojig över att det inte skulle räcka till matlådor, men det hade räckt gott och väl med att följa receptet som är för fyra personer. Annars tycker jag att recept kan vara lite snåla, men tydligen inte Coops.

Laxpasta

Skadat barn

- xxx slagit Ian pinne! var det första lilleman sa när jag hämtade honom på föris idag. 


Och jag blir så trött på den där lilla ligistungen som är skitelak mot dom andra barnen och slåss och puttas och knuffas på någon nästan varje gång man är där och hämtar. Jag är så glad över att Ian inte är sån. 

Jaja, hem kom vi i alla fall, trots krigsskador i ansiktet. Väl hemma var vi ute på gården och lekte med grannar, grannbarn och harbebis i nästan två timmar innan Ian tyckte det var dags att gå in. 

Väl inne rejsade Ian runt på sin cykel medan jag fixade mat och sen blev det hela havet stormar i badkaret. 

Efter badet skulle den lille prompt inte gå och sova, men lyckades lura honom i säng och det tog nog inte ens tio minuter innan han slocknade. 

En bra dag för att vara en tisdag 😊

Tröttmössa

Stackars Ian, idag har han varit helt knäckt och typ grinat non-stop sedan vi kom hem från lekparken efter föris. Han får ju inte sova på dagarna längre och vissa dagar är han så trött att han blir förtvivlad för minsta lilla. Men men, han kommer nog in i det hela snart. 


Idag var det nog värre än vanligt för att det blev lite sent igår eftersom vi var hemma hos Lovan. Han somnade till och med mot min arm när vi satt i soffan och väntade på att Dennis skulle komma hem 😂