Jag stör mig som f*n!

Idag skulle det vara en lista över åtta saker man stör sig på. Oh my... min lista skulle typ kunna bli 800 punkter. Idag hände en grej jag stör mig skitmycket på. Jag blev så jävla förbannad så jag fan hade lust att spotta en riktig idiot i ansiktet. Men det gjorde jag inte. Nästan så jag ångrar mig. 

Men efter en dag med håll i gång från början till slut, så är jag riktigt trött, så mer om det ovan och fler saker jag stör mig på kommer i morgon. 


Nio saker som jag älskar att äta eller dricka

1. Sås. Vaddå ”sås” tänker ni då. Ja, men sås! Spelar det för roll vad det är för sås eller vad den serveras till? Nä, just det. En god sås behöver inga tillbehör.

2. Levergryta. Mmmm….. så gott. Så krämigt. Så smaskigt!

3. Sniglar! Varför förstöra det goda genom att äta det som förrätt bara? Nä, skit i resten och gör extra massa sniglar istället.

4. Pörkölt. Finns ingen bättre köttgryta än farmors ungerska.

Jaha… skulle man gilla saker att dricka också? Men jag gillar ju att äta…

5. Vatten med iiiiis i!  Helst i mitt sagaformglas med grönt mönster. Ibland tar Dennis det gröna glaset och ger mig det röda eller det blåa. Blir lika knäckt varje gång. Han gillar ju liksom inte ens grönt!

6. Något som smakar citron eller fläder.

Nu går vi tillbaka till ätandet. Mycket roligare.

7. Chips. Fan vad gott det är med chips ibland. Ganska ofta. När vi var uppe i Furudal på hockeyskola en sommar så åt jag en påse chips om dagen. Det var tider det. Fast vi var ju bara där en vecka. Så det blev inte lika mycket chips som det låter…

8. Pick salami! Nomnomnomnom. Dom där ungrarna kan dom. Synd att den är så jädra dyr att man inte kan köpa den oftare.

9. Langos. OBS! Riktiga langos, inte det där skiten som säljs på marknader, festivaler etc.

Nio grejer är inte tillräckligt. Jag gillar ju att äta jättemånga saker. Äta bör man, annars dör man. Men men. Man måste ju hålla sig till reglerna.

Välkomna att skriva egen lista i kommentarerna.

Jag erkänner!

Hahahahaha!! Vadfan, det händer ju mig typ hela tiden!!! En del dörrar är ju helt ologiska!! 😂😂😂