Mimmie 30 år! (plus två månader och några dagar)

När man fixar överraskningsfödelsedagsmiddag åt någon, så måste man liksom göra det två månader efter att personen fyllde. Snacka om att det verkligen blir överraskning då 😂

Nä. Meningen var att jag skulle ha fixat picknick, men vädret har inte samarbetat så tillslut fick jag nog och bad Viktor hjälpa mig att lura hit Mimmie. Tack Viktor! Bästa lurendrejaren!

Med livet som insats

Jag ville märka mitt älskade kontor, men är liksom för lite "cooling" för att klottra mitt namn på väggen med en spritpenna, så jag körde "nördvarianten" - skrev ut på datorn och laminerade lappen och tejpade sedan upp den på väggen, haha!

Förresten behövde man faktiskt vara lite cool för den varianten också. Inte många skulle våga kliva upp på den där rangliga hutchen, som dessutom inte vill stå stilla för den är på hjul, för att sedan balansera på tå och sträcka sig snett bakåt för att kunna tejpa upp det.

När jag tejpat klart och tagit mig ner fick jag kliva upp och balansera lite till. Ville ju ha en bild på det hela liksom.

Nu är rummet märkt iaf. Och jag kan inte tro att någon har lust att göra samma procedur som jag, så förhoppningsvis får den sitta kvar där uppe 😊

Minnestavlor

Idag har jag pysslat lite. Jag har sedan jag sa upp mig funderat lite över avslutningsgåvor till mina fina kollegor. Men det är lite svårt när det är många och budgeten är liten. Så det fick bli något som inte är så märkvärdigt och nästan gratis. Jag tänker att det är tanken som räknas och därför gjorde jag små tavlor med vad jag har för tankar om dom.

Var till Ikea igår och köpte ramar och det har jag klippt och fixat med idag. Ska ställa in tavlorna på deras skrivbord i helgen när ingen är här.

Inger märkvärdigt, men iaf ett litet minne av mig. Så man inte glöms bort 😢