När någon verkligen gjort sitt yttersta för att inte tänka ordentligt

 
Den här lappen låg i brevlådan i fredags. Jag visste innan att dom skulle komma och fixa för det har suttit en lapp i trappuppgången. Men den är lappen dom la i lådan gör mig så jävla irriterad så jag vet inte vad. Vad är det för jävla idiot som har skrivit den där lappen?
Jag ska alltså montera ner alla taklampor flytta alla mina jävla möbler för att dom ska komma och byta uttag någon gång under vecka 5??? Jaha, så jag ska famla runt här i ett jäkla mörker och slå i tårna i alla möbler som inte står på rätt plats bara för att dom ska komma någon gång under vecka 5??? Om dom inte kommer förrän på torsdag då? Ska jag ha helt kolsvart här hemma till dess då?
Det är en Erik som har skrivit lappen. Jag vet ingenting om Erik. Förutom att han är en idiot.
 
 

Jag drömmer om att få sova en stund till

God morgon eller nå.
Sambon på väg bort på mc-mässa och jag på väg till lägenheten för att jobba i köket.
Skulle vilja sova en stund till, men näääää det går inte, för om en halvtimme har vi bestämt att dom vi köpte av ska komma och tömma förrådet så att vi äntligen kan börja flytta över våra grejer.
Tröttare än tröttast.

Get up on the floor

Jag vill inte ha såna här bilder när jag ska äta lunch. För då vill jag inte äta lunch längre. Nä, jag vill bara åka hem och få vara med och lägga fint golv jag också! Robin får minsan göra allt roligt om dagarna. Jag får bara jobba. Det är ju iofs rätt roligt det med, men inte lika mycket...