Sconesfrukost

... Poppebror tyckte ju att det var en utmärkt idé med nybakta scones till frukost om jag ändå var vaken klockan 4. Så när han slutade jobbet 05:30 åkte han raka spåret hit och fick sig lite lyxfrukost innan han nyss åkte hem för att sova. Är man inte världens underbaraste syster säg? ;)

Äntligen kom min hemkokta marmelad till användning också, kunde ju inte bli bättre.Att vakna och inte veta vart man är

Det var så vackert. Jag befann mig i ett vindsrum och längs alla väggar i rummet sattsmå söta fönster och sensommarens kvällssolen letade sig in genom fönstrena. På golvet längs väggarna stod det hundratals vita blockljus och deras sken speglade sig i de vitmålade tegelväggarna, allt kändes så fridfullt och välkomnande och min pappa var där. Jag var ledsen och vi pratade om min framtid och pappa sa att allt kommer att ordna sig och att till slut kommer jag att komma dit jag vill i livet.

Sen vaknade jag med ett ryck, med ansiktet i min svarta tapet, det var jättemörkt, kontrasten mot det varma vita i drömmen var så stor och jag blev livrädd och förstod inte vart jag var förrän jag hörde Robin andas bakom min rygg.

Kunde inte somna om efteråt, så jag har varit uppe sen 03:47. Satt i mörkret och skrev brev till min vän D och sen fick jag lite uppdrag av min bror...

Zombie på ingång

Bra tecken att mitt nattpass börjar 20:45, men jag får kämpa för att hålla ögonen öppna redan nu.
Om tolv timmar slutar mitt pass och jag får åka hem och sova. Jag längtar redan nu.