Allsång på Skansen

I tisdsgs trängde vi ihop oss i bilen och for till skansen. Vi strosade runt och tittade på lite djur, åt mat och sen var det dags för allsång. Lilltjofräsen skötte sig exemplariskt och såg ut att trivas som fisken i vattnet. Han gillar musik, så när allsången började blev det dans för fulla muggar ☺ En väldigt fin kväll och en väldigt trevlig utflykt! 

Familjen samlad igen!

Woho! Renée hade fräckheten att försvinna till sin mammas stuga några dagar och stämningen här hemma har varit allt annat än bra. Vi har haft tårblanka ögon, gråten i halsen och gått runt som i dvala och bah: "hur kan hon göra så här mot oss???"

Ikväll kom hon iaf med tåget och jag hämtade upp henne med limousinen (bilen är iaf typ lika lång som en sån) och sen åkte vi hem och åt den magnifika middagen jag fixat (spagetti och köttfärssås). 

Nu är allt som vanligt igen. Slutet gott, allting gott 😄

Samkvämsfredag

Efter frukost igår åkte Ian och jag till Mimmie och Viktor, då Mimmie smsat och lockat med poolbad :) Poolbad och promenad, sen somnade pojkarna i varsin vagn.

Vid 13-tiden dök Jennie, Erik och deras Adele upp och efter att Dennis kommit från jobbet hämtade jag honom. Vi åt middag ute på altanen och sen vankades det sällskapsspel. Behöver jag tala om vem som vann (som vanligt)? Jag kom trea. 

Tack för en mysig och rolig heldag :)