Karusellkväll

Ikväll när det egentligen var för sent så lämnade Ian och jag pappa och lillebror hemma och åkte ner på stan. Karuseller skulle vi åka! 

Och karuseller blev det. Så mycket att jag blev åksjuk efter ett tag och sa att vi inte hade fler biljetter kvar, fast vi egentligen hade kunnat åka en till 😂 

Vi tog ett stopp på donken mellan karusellåkningen och så blev det en ballong innan vi kände att vi hade gjort vårt och åkte därifrån. 

Det är så mysigt med dom stunderna när det bara är Ian och jag. Ingen pappa och ingen Ted. Bara mamma och Ian. Ian och mamma. 
En dag i Solna

Full sjå från morgon till kväll. Vi vaknade, gjorde i ordning oss och sen åkte vi till Karolinska för att hämta och skjutsa hem pojkarnas farmor. Sedan skulle jag iväg och fixa mina naglar, så medan Ian blev kvar där för att ha lite egentid med sin farmor åkte resten av familjen till Solna centrum. Dennis strosade runt i affärer medan jag satt på salongen. 

Hur vill du ha det? frågade den försynta nageltjejen. Och det var ju ingen svår fråga. Många går ju runt med långa jävla klor och ser helt hysteriska ut om fingrarna, det tycker inte jag är så snyggt. Visst färg och glitter kan ju vara snyggt, men en del kombinerar ju färger och skit kors och tvärs som om det inte fanns någon morgondag. Möjligtvis är jag en ungersk skata, men det finns gränser även för mig. Hade redan från början bestämt att jag skulle köra på fransk och med lite glitter och så fick det bli. 

Är också väldigt glad över att jag fick tid hos den tjejen jag var hos, många av dom andra var lite för "all over the place" för min smak. Hon var jättegullig och trevlig och jordnära. 

När det var färdigt åkte vi tillbaka till farmorn och sen drog vi och käkade pizza allihopa, sen var det bara till att brumma hemåt igen.  

I morgon ska vi ner på festivalen har vi tänkt. Kolla om det finns någon rolig karusell att åka och lite så. Trist sommarlovsstart

Ians sommarlov började med att alla blev sjuka förutom han. Konstig sjuka förresten. Vi är tungandade, hostiga och slemmiga (varsågod för trevligt info), blir helt matta och svettiga av minsta ansträngning, men ingen feber. 

Ian har haft dagkollo hos morfar i två dagar, men det känns inte alls nå roligt, så är det lika fint väder i morgon som det varit så ska jag ta honom och åka iväg och bada oavsett om jag är tungandad, matt och svimfärdig. 

Hade lite ledig tid idag medan Ted sov, så då rensade jag och sorterade massa papper och sånt svettigt göra. Betalade räkningar och blev ännu mer tungandad och matt 😂 
Jag sparar ju på föräldradagarna och har inte tagit ut några pengar alls, så det blev inte fett på kontot inte 🙁

Nu sitter jag och väntar på att min bil ska komma hem så jag kan åka och hämta min dagkollo-unge. Saknar honom.