Blommor med bud

Idag dök det upp ett blombud på hudkliniken :)
Från lilla mamma som blev så glad när jag ringde och berättade om jobbet,
så att hon typ började grina i telefonen.

Hon blev väl lättad när hennes "värdelösa timvikarie-unge" lyckades få ett ordentligt jobb på gamla dar ;P
Även om det bara är ett vikariat ;)

Tack lilla mamma!

Jobb

Förra veckan var jag på en väldigt svettig anställningsintervju. När jag klev ut därifrån så tänkte jag att jag kommer aldrig kunna få det där, för det kändes som att mina svar på frågorna inte alls dög.

Men tänk så fel man kan ha. Idag ringde chefen och den 18:e börjar jag. Heltid i sommar och så till hösten får jag tiderna anpassade efter min skolgång. Perfekt. Är riktigt glad över att jag får en inkomst och slipper csn under hösten. Hade inget csn i höstas, men denna termin har jag haft det då det inte funnits någon tid till att jobba. Så skönt att slippa dom :) Framför allt skönt att slippa ännu mer att betala tillbaka. Jag har ju redan min beskärda del efter åren på högskolan ;P

Lite fint med goda nyheter så här en onsdag. Blev inte något sommarlov i år heller. Fast jag får lite semester i alla fall. Två veckor är jag ledig innan jag börjar, så får jag en vecka ledigt i augusti, det blir nog bra det också :)

Vart tog tiden vägen?

Inte mycket aktivitet här inte, men det är fullt upp med miljoner saker känns det som.
Folk bara fyller år hela tiden, det är morsdagar och jag vet inte vad.

På fredag gör jag sista dagen på praktiken och det känns inte alls roligt. Men men, så kan det vara. Praktik är ju praktik och någon gång måste den ta slut, för att gå 7-16, måndag-fredag utan att få betalt är ju inte något man vill göra för all framtid ;P

Nu blir det till att duscha lite och smörja in mig med nån kräm, svider lite i på kinderna efter stunden i solariet.
(Nope, jag har icke blivit klokare efter sex veckor på hudkliniken. Fast någon storsolare är jag ju inte, blir bara typ 5 gånger om året.)