Spänningen stiger

Vilken dag! Det började helt ospännande med en cykeltur till morbror Pontus för att fika. När vi var färdigfikade åkte vi till stationen för att hämta upp farbror Dogge med sambo som kommit hem från Barcelona. Efter det var vi hungriga och åkte för att prova på KFC. Jag har alltid varit nöjd med KFC när jag ätit där utomlands, men kommer inte återvända till detta ställe här i stan inom snar framtid. Både upplevelsen och maten var B. 


På kvällen så tog vi en promenad till Coop och när vi kom hem var hela vårt hus omringat av poliser 😐 Väldigt spännande tyckte Ian. Vi andra tycker mest att det är trist att vissa ska dra hit trubbel till ett hus som alltid varit lugnt och skönt tidigare... 

Nu på kvällen sa Dennis att jag vann på Dagens Dubbel! Så kul! Dennis spelar ju typ varje dag, så det var ju roligt att jag som typ spelat tre gånger tidigare är duktigare på att sätta rätt hästar än vad han är 😂 Ska lära honom allt jag kan om hästspel nu 😂😂😂 

Det började med en vanlig dag och slutade med action och storvinster. Undrar vad morgondagen har att erbjuda? Spännande! 

Kontorsväxten har semester den med

I fönstret på jobbet har jag ett väldigt stort och ståtligt elefantöra och när jag gick på semester i fredags packade jag ner mitt praktexemplar för att ta med det hem. 


- Tar du med dig växten hem, litar du inte på oss? frågade Catherine. 
Jag tittar i dom andras fönster.
- Hmm. Få se... Din blomma är död för längesen, Annica har en blomma som jag köpte när hennes dött och Gabriella har plastblommor. Nä, jag litar verkligen inte på er! 

😂

Seeeeemeeeeesteeeer!

Äntligen är det min tur att ha semester! I fredags när jag klev ut från jobbet kände jag samma glädje som man känner när man blir frisläppt från ett längre fängelsestraff. Eller jag antar att det är så man känner sig i alla fall, har inga egna erfarenheter vad gäller detta. Hade typ  lust att hjula över parkeringen och fram till bilen iaf. 


Semester semester semester. 
Fantastiskt.