Kan ha varit årets längsta dag

Ah men fy fan, på ren svenska. Jag vill ha semester nuuuuuu. I morse försov jag mig, bara för att det kändes som att jag hellre skulle dö än att kliva upp och åka till jobbet. Slajdade in lagom till fikat. Sen önskade jag att dagen skulle ta slut hela dagen, men det gjorde den typ aldrig. 


När den ÄNTLIGEN tog slut åkte jag hem fort som fan, hämtade Ian och åkte hem till mamma och pappa. Där hängde vi med hela familjen, förutom Hampus och Atlas som är typ så långt upp i Sverige som man kan komma. Dennis var inte heller med, han har bara sovit tre timmar inatt och fick vara hemma och vila. Fast så mycket vila blev det nog inte, för när vi kom hem igen hade han städat istället. Det var en trevlig överraskning 😊 

Ian somnade i bilen på väg hem, så jag har precis passat på att ta en timmes lång dusch i lugn och ro. Annars blir det för det mesta snabbduschar där man väljer om man ska antingen tvätta håret eller raka benen. Eller bad med Ian där man får trängas med både honom och 447 leksaker. Men det har väl iofs sin charm det med. 

En och en halv vecka kvar till semester. Skynda skynda tack. 

En perfekt sommardag

Vad glad jag blev igår när det var ett riktigt sommarväder ute! Tvingade på Ian shorts, linne och tofflor (han är så jädra tråkig när det gäller kläder, vill bara ha jeans och långärmat) och så packade vi med badgrejer och åkte ut till Sundängen. 


Solen sken, fåglarna kvittrade och vattnet var svinkallt!!! Men vad gör man inte för sin lilla pojke? 😊 

När vi badat färdigt drog vi till mormor och morfar. Det var ju en riktig höjdare. Morbror Pontus höll på med motorcykeln och morfar höll på i trädgården.

Efter middag ute på altanen blev det ett plågsamt parti kubb. Det var roligt i början, men efter två timmar började jag nästan gråta av lycka när Dennis råkade slå ner kungen så att andra laget vann. Då kunde vi äääääntligen åka hem och sova 😂

Sommarlov

Äntligen sommarlov för min lilla skrutt! Den här veckan har varit jobbig för honom, förskolan och fritids har varit ihopslaget och han har inte alls varit sugen på att gå dit. Och trött har han varit. Igår somnade han vid 17 och ville inte ens vakna i morse när det var dags att gå upp. 


Nu hoppas vi på hyfsat väder och sex veckors bus och lek. Om två veckor får jag joint, ser fram emot det 😊