Bästa nyårsafton på länge :)

Sitter hemma hos mamma och pappa och väntar på tolvslaget jag :) Vi har ätit, ätit, ätit och samkvämat. Eller har och har, vi gör det ju fortfarande :)

Minstingbrorsan och min kära sambo var med på middagen, sen försvann dom på fest på varsitt håll.
Jag strejkar då jag är så less på att sitta i nån liten svettig lägenhet med folk som inte vetat vad som händer förren nyåraftonsmorgon, men kan tänka mig att börja fira ordentligt igen när folk inser att man kan planera en skyhelvetes jävla fin kväll om man orkar visa lite engagemang.

Bästa av allt är att jag dricker missemust (julmust) och har bilen så jag slipper gå hem. Slappa med katten framför en film på våran nya tv :)

Hoppas Ni har en riktigt bra kväll!!!

Att läsa är bra för förbränningen ;)Det här är de andra två böckerna jag fick av mamma och pappa i julklapp, jag hade ju redan del två hemma, när jag köpte den såg jag inte att det var en serie.

Första boken var lite långdragen i vissa stunder, mycket "onödig utfyllnad" enligt mig, men i grund och botten en bra historia. Den tredje boken, Vyssan Lull var bra helt igenom, tycker i alla fall jag :)

Nu är det inte så farligt långt kvar till bokrean, då blir det förhoppningsvis massor mer nytt till framtida biblioteket :)

Jag hörde förresten på radion igår att om man läser i 34 minuter så förbränner man kalorierna som finns i en chokladpralin. Tur att jag som läser så mycket äter så mycket onyttigt, annars skulle jag vara smal som ett skelett ;P
Vad menar du med det här?


Denna fick jag av Hampestampe i julklapp.
Man bah: Tack för den. Är jag så jävla fet så jag måste käka sallad 500 dagar i rad? :P

Närå, har kollat igenom den allt ser jättegott ut, så med lite tur kanske man är fit for beachen i Spanien i sommar ;)