Mmm....Muuu


Bild på den smarriga middagen jag åt i kväll.
Eftersom att kodjur är mitt favoritdjur så intalar jag mig själv att denna ko levde ett långt och lyckligt liv innan den dog en naturlig död på grund av ålderdom och sedan hamnade på min tallrik :P

Ljus i vårt hus!När man inte har lust att plugga, fast man egentligen borde, får man helt plötsligt energi till en massa annat.
Som till exempel att putsa köksfönstret och hänga upp snöflingan, boka tvättstuga och tvätta filtar, kuddar, täcken, överkast och lakan.

Nu mormor, borde du kunna se min stjärna lysa i fönstret :)


Försök till att få lite adventstämning

I dag har vi varit runt och köpt lite adventspynt till köket, julklapp till Mílo och lite födelsedagspresentsgrejs till Elin som vi ska fira nästa helg. Eftersom att jag inte hade någon större lust att putsa fönstret i dagens stormvindar, så hängdes inte stjärnan upp, får försökta ta tag i det där i morgon istället, alternativt tvinga Robin att putsa fönstret oavsett storm eller inte.

I fredags åt vi IKEA´s julbord. Det var typ tusen gånger bättre i år än vad det var förra året. Gott var det och i vanlig ordning fick typ Robin sitta och vänta på mig i trettio minuter efter att han var färdig för att jag skulle moffa ;P

En tur till Åsby gjorde vi förra veckan också. I ett försök att få lite "snart är det jul-känsla". Där fanns den där draken med tomteluva som är på bilden ser ut exakt som Robin gör när han är tjurig, haha!

Ja... det var väl några små försök till att få upp lite adventstämning här hemma. Var ju lite roligt att det snöade lite idag också, synd att det var regn också bara.