Inställt nyårsfirande

Mjorå. Här sitter jag. Och är superhängig. Har ingen kraft i kroppen alls. Fick ställa in nyårsfirandet och blev jättebesviken. Dennis försökte muntra upp och bah "Ja, men vi kan sitta här i soffan och titta på Grevinnan och betjänten". Som om det vore aproligt 😂 


Men det kan ju bli rätt mysigt det med. Mamma har sagt att vi får komma dit och äta middag i alla fall om jag orkar. Just nu känner jag att jag knappt orkar tänka på att orka något alls. Det är inte helt illa att fira in det nya året i soffan med Grevinnan och betjänten heller.

Beroende

När jag ändå inte har nå bättre för mig än att sitta i soffan och tycka synd om mig själv, så kan vi väl prata om något viktigt? 


Jag har blivit helt totalt förälskad i en serie. Strecktittade dom två säsonger som finns på svt.play och väntar ivrigt på att trean ska släppas. Har till och med börjat kolla om tvåan. För den är underbar. Mitt sjuttonåriga jag har ju blivit totalt kär i en av killarna där. Jag har till och med glömt bort att jag inte tycker det är ett dugg fint med brunögda killar. Helt galet. Mitt sjuttonåriga jag är förkrossad över att William lämnar serien och inte kommer vara med längre. 

Missa inte SKAM. Sjukt bra ungdomsserie med sjukt bra karaktärer och handling.

Jättebra avslut på året

Happ. Här sitter jag i soffan och tycker synd om mig själv. Har varit krasslig i två dagar, men det har liksom varit en jämn krasslighet - varken blivit bättre eller sämre. Fram tills för typ en timme sen. Nu har det gått tvärt åt det sämre hållet. Kan knappt prata och det gör sjukt ont i halsen och jag känner mig ännu mindre pigg än innan. 


Det är tänkt att vi ska ha folk över på nyår, vi skulle bli sju vuxna och fyra barn, men som det känns nu så är det inte så troligt att det blir så. Jag håller tummarna och hoppas det känns bättre i morgon. Jag som hade en färdig meny planerad och satt här och dreglade i förväg. 

Bara att hålla tummarna på att det vänder. Inte för att nyår är någon stor grej för mig, men det hade ju varit roligare att inte behöva fira i det nya året i pyjamas och med micropizza till middag.