Familjehelgen

Igår hade vi lite kräftsamkväm här hemma med BFF:ens mamma och bror, det var riktigt trevligt. Vi moffade som bara den och sen var det liksom lite svårt att leva resten av kvällen. Men det är väl så det ska vara :)
 
Idag fick våra föräldrar träffas för första gången, det var väl lite dags med tanke på att det gemensamma barnbarnet strax är på väg. Det gick alldeles ypperligt bra och det snattrades på som tusan. Blir inga problem med att ha släktträffar i framtiden iaf ;)

Familjesamkväm

Strax efter 10 kom Dennisens mamma med tåget och då hämtade vi upp henne för att sedan plocka upp Dennisens bror. Vi åkte hem hit och åt frukost och nu så har dom farit iväg på shoppingrunda medan jag vilar lite innan jag ska ta tag i disk och förberedelser inför kvällen kräftafton. Jag är väldigt glad över att Dennis har en väldigt fin familj, dom är öppna, välkomnande, jordnära,varma och humoristiska. Man känner sig hemma och bekväm i deras sällskap :) Precis som det ska vara när man får familjer på köpet när man slår sin påse ihop med någon annans. Dennis mamma är riktigt härlig och man ser tydligt varifrån han har fått sina finaste sidor. Det känns väldigt tryggt att föda in ett barn i den här världen, som annars är ganska kall och hård, när man vet att det föds in i dom familjer som vi båda har. Det kan nog inte bli bättre än så här ♥
 

Respect

I morse så pratade min jobbman om att han hade massa morotskaka hemma i frysen, men att han glömt ta fram den för att tina och därför hade han inte tagit med sig den hit till jobbet idag. Man kan ju inte bara säga sådär att man har gogrejer hemma, men att man inte tagit med det. Det måste ju nästan vara en av dödssynderna. Så jag tittade lite snett på honom och sa att han faktiskt får gå hem på lunchen och hämta hit den där kakan. Fast det var ju skämtsamt jag sa det såklart. Av någon anledning dök inte jobbmannen upp på lunchen, men det är inget ovanligt för ibland är han iväg på annat håll då, så ingen tänkte mer på det.
Nu vid eftermiddagsfikat dyker han upp med morotskaka. Då hade stackaren cyklat hem i regnet på lunchen och hämtat kakan! Haha! Gulle-mattias!
 
Vet dock inte om han gjorde det för att han tycker om oss, eller om det är för att han är rädd för mig.... Jag hoppas såklart på det förstnämnda :P