Inge vila i helgen heller

Det hade varit skönt att ta det lugnt på helgerna, så kroppen fick vila lite, men som det är nu har jag mer ont i kroppen efter två dagars helg än vad jag har i veckorna på jobbet. 


Det flängs runt hit och dit och man ska umgås och det blir sena kvällar och det trasiga bäckenet får inte avlastas ett dugg. Hade varit skönt med en hel dags viloläge, men det verkar vara för mycket begärt. 

Hur som. I fredags hade vi fredagssamkväm hos familjen Lovan. Åt pizza och pojkarna lekte. Trevligt, men så tog tröttheten ut sin rätt hos lilltroll och vi blev osams och åkte hem. 

Igår var vi ut till Eko och skulle handla lite till kvällen, Flodde, Lina och barnen skulle dyka upp på lite Halloweenfirande. 

Efter Eko var jag in på shoppingcentret och köpte tråd och kantband till bebisfilten. På väg hem till mormor och morfar för att få syhjälp stannade vi till på kyrkogården så jag kunde sätta ljung och fixa hos farmor. Det blev fint. 

Vad gällde filten, så blev det snopet värre när det visade sig att jag fått mindre kantband än vad jag betalat för, så det räckte inte till alla fyra sidor. Irriterad blev jag. Som fan. Är typ helt handikappad och hade inte alls lust att behöva ta mig ut till det där sablans shoppingcentret igen. 

Efter att ha svurit så var det bara att åka och handla ingredienser till halloweenmiddagen och så hem och fixa mat och umgås. Ian hade jätteroligt med Tuva, så han hade nog en fab kväll. Godis i massor och få leka med en stor tjej. Kan det bli bättre? 😊 

Idag hade jag dejt på stan med tre gamla kollegor, på väg hem passade jag på att byta ett par byxor som var för korta för Ian och sen ut för att fixa kantbandet och så hem till mamma för att få klart sista biten. 

Nu vill jag helst ligga still och sova i 200 år, men får nöja mig med att jag får sitta stilla och ta det lugnt på jobbet om några timmar. 


Det tar sig

Idag har jag bockat av en grej av allt som stod på att göra listan, nämligen:

Nu är det bara resten kvar. Det gäller ju att prioritera. 


Ska försöka hinna med lite i helgen. Om jag orkar samla ihop lite kraft till något. Det kan det ju vara värre med 😂 


Kampen om tandtrollen

Av någon anledning som jag inte förstår så började Ian tandborstsvägra för några veckor sedan. Fattar inte var han får sina idéer ifrån ibland, men tandborstningen blev plötsligt till en kamp mellan liv och död. Han är mer vid liv och jag är mer död när tänderna äntligen lyckats blivit borstade. Dom två minutrarna borstning känns som två år och båda är typ sjöblöta av svett när det är färdigt. Och båda har tandkräm precis överallt.  


Nu måste jag testa något nytt, tänkte jag. Varken hot eller mutor fungerade. Envisa unge (men det är bra, man ska inte ge sig i första taget, även om det hade varit behagligare för mig om han hade gjort det 😂). 

Knåpade ihop ett tandborstningsschema. Som ska kryssas varje morgon och kväll. 

Verkar fungera. Får hoppas att det fortsätter göra det ett tag. Sen får jag fundera ut något nytt igen 😂

Ser ni det lilla gulliga krysset för ikväll? Var en lagom mallig liten kille som fick kryssa på egen hand 😊