Längtar till fredag

På fredag är det planeringsdag på förskolan och jag ska vara ledig med Ian ❤ 


Här gäller det att vara smart och tänka till lite när det gäller aktiviteter. 

Han älskar att bygga med duplo och kan sitta så länge att man tror han ska växa fast i mattan. Har jag lust att ägna en dag åt duplobygge? Nej. Alltså stryker vi den aktiviteten. 

Han älskar också att cykla. Problemet är bara att han är svinsnabb och just nu är jag svinlångsam så jag hänger inte med. Cykelaktivitet struken. 

Istället har jag bestämt att vi ska åka till badhuset. Han älskar badhuset. Så jag kommer ju få pris för årets mamma. Och förutom att han älskar badhuset, så har jag en baktanke med det hela. Om han försöker springa ifrån mig så kommer han halka på det hala golvet och jag kommer på så vis hinna ifatt honom. Och om han inte lyssnar kan man ju bara putta ner honom i vattnet lite så han får en kallsup. Efter det kommer han nog vara medgörlig.

Badhuset på fredag alltså. Bästa aktiviteten en ledig dag 😊

Föreläsnings- och inspirationsdag

Igår var jag på föreläsningar med jobbet. Första föreläsningen var om hälso- och sjukvårdsjuridik, mitt favoritämne när jag pluggade. Riktigt bra var det. 


Nästa föreläsare var en man som föreläste om ledarskap och hur man tar kontroll. Typ. Fast mer ändå. Ursäkta språket nu, men jävlar i helvete vad bra han var! Han hade kunnat få föreläsa hela dagen. Vilken fantastisk människa! 

Rekommenderar alla att gå och lyssna på honom. Den 19 oktober kommer han till Västerås igen, fast då i sällskap med tre till. Men det kan omöjligt bli dåligt det heller. 


Kalasfix

När man pysslar dekorationer till Ians kalas och när man klippt färdigt och lägger ut på golvet och beräknar så inser man att man måste göra lika många till 😐 


Happ. Blir till att försöka hinna till jobbet extra tidigt i morgon och fuska ut lite privata grejer på skrivaren då. 

Det kommer säkert sluta med att det blir för många i slutändan iaf, men bättre att ta det säkra före det osäkra... 

Nä. Det är inte bara vitt. Motivet är nedvänt, för att inte spoila kalasdekorationen i förväg 😝