Flyttdag

Idag började inflyttningen i Pontus och Emmas hus 😊 Om jag förstått det rätt så är typ alla kartonger och möbler på plats, förutom lite köksprylar, köksbord och sängen. Tror det ska flyttas över sen efter att målaren har varit och gjort sitt jobb. 


Blir nog bra det där. Mysigt litet hus med jättefin trädgård. Medan dom andra var och hämtade flyttlassen lekte Ian och jag i trädgården och sen när dom kom för att lasta av så ville Ian också hjälpa till att bära. Lillgull. Han blir så glad när han får hjälpa till. Ser så stolt ut. 

Ny bebis i kretsen

Igår var vi och knoosade ny bebis 😍 Född i tisdags. Hon var så liten och söt och fin och gullig och doftade så gott 😍 En perfekt liten bebis. Ville typ ta med henne hem. Men jag hade nog inte fått det för hennes pappa. Han såg lagom stolt och nyförälskad ut när han tittade på det lilla knytet 😊 


Stort grattis till Lina och Flodde!

Alltså. Kolla mini-fossingarna ❤

Dom tre musketörerna

I veckan har världens bästa morfar dykt upp som gubben i lådan efter föris två dagar. Väldigt tacksamt. Ian har fått varit ute och jag har kunnat fixa med disk, dammsugning och matlagning i min egen takt under tiden. 


Guld värt. 
Mer än guld värt.