Badrumspyssel

Det här är tidsinställt ifall att sambon får för sig att surfa in här innan han kommer hem. Roligare att chocka :)
 
I helgen har jag pysslat i badrummet. Det var ju inte så fint där innan. Kaklet är det inget fel på, men ville piffa det lite i alla fall när jag ändå var i farten. Tack snälla pappa och Poppebror för att ni hjälpte mig att borra i kaklet, sätta upp hyllor och bråka med elsladdar till badrumslampan!
 
Om man klickar på kommentar-knappen så kommer inlägget upp på en egen sida så att bilderna blir större. Om man inte vet det redan.

Svacka

Dom senaste två veckorna har inte varit några bra veckor. Jag har varit nere och låg och ja... Det är väl så det har varit. Jag kan ju inte direkt påstå att jag är sprudlande i vanliga fall heller, men jag brukar i alla fall kunna hålla skenet uppe i vissa samanhang, typ på jobbet. På jobbet ska man le och vara glad, anser jag. Men nu har inte det heller gått så bra. När jag är riktigt nere så saknar jag min vän D så fruktansvärt jävla mycket. Jag kan deppa ihop och han vet precis alltid vad han ska säga för att det ska kännas bättre. Man blir ju typ på bättre humör bara han öppnar munnen och man hör hans jädra 08-dialekt. Och så kan man säga precis det man tänker och känner, för han dömer inte eller tycker inte att man är dum i huvudet. Ibland är jag dödligt arg på honom, men vad han än gör och vad som än händer så vet jag att han alltid kommer att finnas där för mig på ett eller annat vis. För att fiska upp mig när jag sjunker. Och det är skönt. För ibland orkar jag inte vara ensam och stark.

Lyxigt värre

Klarade mig undan otäckheter igår och hade en nice kväll hos Lovan och hennes karl. Känner mig riktigt hedrad då hon för första gången typ någonsin hade bakat. För lilla moi liksom. Äppelkaka med marängtäcke. Ja, ni hör ju hur fint det låter :) Det är så jädra skönt med Lovan, att fast det går flera år mellan vi ses så liksom faller allting på plats. Och jädrar vad man kan garva åt den tjejen. Nästa vecka gör vi om det igen.