Min första vräkning

Tidigare ikväll när jag stod på balkongen och spionerade på grannarna (det var inte fullt så illa som det låter, utan det var visning i en lägenhet i porten bredvid och jag ville bara se om det fanns någon som såg ut som en drömgranne), så tittade jag på min supersmarta nätram jag byggt. Utanför nätramen surrade en geting runt och jag tänkte "så jävla smart med dom där nätramarna, öppet och frisk luft, men getingarna tar sig inte in". Typ 0,21 sekunder efter att jag tänkte det så flög getingen rätt in på balkongen. Blev typ helt chockad 😂 

Där stod jag alltså i chock och funderade lite på vad den hade där inne att göra. Det behövde jag inte fundera på länge, för när min blick följde getingen uppåt, uppåt och upp... Vad fan är det där?! Ett getingbo!!! 

Jaha. Ja. Det måste jag ta bort, tänkte jag och skulle börja skrida till verket. Barnens far är en riktig dryg-mes gällande insekter och stod i bakgrunden och bah "jag googlade att man kan ta bort små bon själv OM man har heltäckande kläder och sån där grej på huvudet och bla bla". 

Mäh, skärp dig, sa jag. Googlade själv och skippade allt annat förutom att man kunde vänta till kvällen när temperaturen sjunkit och getingarna... hmm... Ja inte vet jag. Somnat? 
Tyckte att det räckte som säkerhetsföreskrift, orka hålla på liksom. 

När det börjat skymma lite återvände jag till det nya gangsterkvarteret i taket på min balkong och skred till verket. Stod på tå i balkongsoffan och balanserade med en fryspåse i händerna. Trädde påsen runt getingboet och så tadaaa. Borta. 

Man ska ju inte göra det krångligare än vad det är liksom.

Getingbo.

Inget getingbo.