Men för livet

Postat av: Mamsen

Du är visst håröm!! Annars hade du väl inte haft hårborsts-trauma vid 23 års ålder? Största problemet var nog att det alltid skulle grinas så fort jag gjorde något, ha ha? Ska man vara fin får man lida pin, det växte jag upp med, så det så! Glad torsdag! / Ma : )

Det är med största sannolik mammas fel att jag idag tycker att borsta håret är det drygaste som finns. Varför borsta håret när man kan ha håret i hästsvans, fläta eller nån slarvig knut? Borsta håret är grymt överskattat. Så det så. Dumma mamma!

Halvvägs mot 50 ;)

Grattis på 25 årsdagen Patrik!

image316

Vart är världen på väg?

Helt seriöst. Idag har jag gjort något som jag ALDRIG trodde att jag skulle göra. Jag har sökt ett städjobb.
Nu mår jag illa. Inte på grund av jobbet jag sökt, utan på grund av den halva asken med Toffifee jag tryckte i mig i mitt chocktillstånd efter att jag tryckt på "skicka" och såg min ansökan till jobbet sändas iväg.

Å andra sidan... så hade jag typ samma känsla när jag sökte mitt första vårdjobb för 5 år sedan. Och se hur bra det gick? Grinar ju när jag ska gå hem från jobbet när man sagt godnatt till dom söta tanterna. Så det skulle förmodligen bli lika sorgligt när jag ställde ifrån mig golvmoppen för dagen också. Eller nåt.