Dödssjuka på G

Inte för att vara gnällig eller så, men det känns som jag börjar bli ordentligt förkyld. Kli i näsan och ögonen och rakblad i halsen. Riktigt jobbigt. När jag blir förkyld blir jag liksom inte bara förkyld, utan jag blir näst intill dödssjuk. 


Stackars stackars mig.

För mig var det fortfarande kväll

När man inte får sova på en hel natt så har man ju tid att ligga och fnula lite. På annat förutom att man önskar att man var död för att man inte får sova alltså. Som i morse strax innan 5 när jag kom på att brorsan hade ju hämtat stegen här hemma och den kunde ju vara till hjälp om jag ska kunna måla. 


Jag vet inte jag. Tycker han är lite grinig när det gäller det där om vilka tider man får höra av sig på. Själv har är jag ju smart och har alltid telefonen på ljudlös, så mig är det fritt fram att kontakta dygnets alla timmar 😝 


När allt blir som man inte tänkt sig

Vilken jävla skitstart på dagen. Planen var att vi skulle ha en mysig morgon med frukost innan vi skulle ta oss till föris för första gången på två veckor. 


Hur det blev? Den nya familjemedlemmen levde rövare till strax innan fem i morse, så tydligen var vi så slut så vi sov oss igenom allas väckarklockor. Vaknade av att Dennis gastade om försovning och att Ian skulle vara på föris om 50 minuter. 

Inte mycket till mysfrukost inte, men fick i alla fall i lilltrollet frulle utan protester innan Dennis knatade iväg och lämnade honom. Nytt försök till en bra start på dagen i morgon då... 

Nu ska jag sova en kvart innan det är dags att gå upp och ta oss till BVC. Sen tänker jag fan gå hem och sova igen innan lilltrollet ska hämtas vid halv två. 

Inatt åker nog silvertejpen fram om den lilla får för sig att inte sova......