Tulpanvas

I helgen så hittade jag en tulpanvas som jag tyckte var fin, och den var nedsatt till under halva priset så jag köpte en. Så när vi kom hem så blev jag lite ledsen i ögat som inte köpte en till lilla mamma samtidigt, det var liksom inga pengar som skulle ruinera mig. Idag ville jag åka tillbaka för att se om det fanns någon kvar som jag kunde köpa till mamma och det gjorde det som tur var!

Mamma är så snäll och fixar både det ena och det andra hela tiden, så hon förtjänar att få presenter varje dag egentligen. Det får väl bli när jag förhoppningsvis får jobb när utbildningen är färdig :)

Nu har Robin Hood precis åkt till jobbet och jag funderar på om jag kanske ska byta gardiner innan jag slänger mig i soffan med en kopp te för att glo på Body of proof.

Tulpanvas 49:- från House of Västerås.

Freedom!

Äääääntligen har brorsan och Emma gått så att jag kan slita av mig dom här jävla tvångsjeansen och dra på mig pyjamasbyxorna. Från 16 har jag varit en fånge i riktiga kläder. Hemskt! Jobbigt när jag ska ut på praktik sen och måste ha riktiga kläder på mig varje dag. Känns ju inte som att det är läge att dyka upp i pyjmasbyxor dom första veckorna iaf ;)

Tisdagens "dinner party"

Poppebror skulle hämta bröd som jag bakat till honom och då tänkte jag att då kan dom ju lika gärna äta här och så blev det. Sen så gapade han om matlåda och det fick han. Fick rota fram annat kött i frysen som jag får fixa till Robin när han kommer hem från jobbet istället. Hoppas han inte blir ledsen i ögat.

Blev fruktsallad till efterrätt också. Brukar inte vara så sugen på frukt annars, men när solen tittar fram om man får lite vår- och sommarkänslor då dregglar man lite när man är inne i affären och strosar vid fruktdisken.
Fast sen förstörde ju brorsan nyttighetstemat med att gapa om "vart efterrätten till efterrätten var" så då fick jag rota fram glasspaketet ur frysen :P

Fläskkotletter, potatis, Jensens favoritsås och lite sallad.
Fruktsallad med jordgubbar, mango, äpple, päron och Kesella vanilj.