När man inte kan sova

Lider man av insomnia så kan man ju lika gärna utnyttja dom sömnlösa timmarna till något vettigt, vilket man kan säga att jag har gjort nu. Egentligen så skulle jag väl ha börjat med denna veckas insändningsuppgifter i Hälso-och sjukvårdsorganistation redan i måndags, men lusten fanns verkligen inte där. Idag på dagen fanns det inte heller någon lust till att plugga. Och eftersom att jag vet att jag i morgon på dagen inte heller kommer ha nån lust till det (haha!) så tyckte jag att det var lika bra att fixa det nu på natten. Istället för att slå ihjäl tiden med en bok eller slötittande på tv.

Nackdelen med att bo i lägenhet är att man kan ju inte göra så mycket vettigt under sömnlösa nätter. Annars hade det ju varit perfekt att typ dammsuga, slå igång en diskmaskin eller maskin med tvätt istället för att bara sitta och glo, men bor man i lägenhet blir nog inte grannarna så glada om man far runt med dammsugaren mitt i natten.

Istället så fick det bli lite plugg och när jag ändå var igång så tänkte jag att jag har ju ändå all tid i världen så jag kan ju sitta och göra lite "snygga" bilder i paint för att visa bilder till mina skrivna svar. Så det blev bilder till två svar. Nu hoppas jag ju att fattat frågan och svarat rätt, blir ju lite extra utmärkande om man har lagt till bilder som visar en helt galet fel förklaring också, haha!

När till och med fönsterputs blir roligt

Förra veckan så tipsade en kompis om Ajax glasputsdukar. Så idag när vi var runt på tråkhandling så köpte jag en sån förpackning för att se om det var så bra som hon påstod att det var. Jävlar i min lilla låda, vad nöjd jag blev. Det tog typ 2 sekunder sen var fönstret rent. Bara att gnugga lite med den magiska duken och så färdigt!
Ska det vara så där smidigt så kan man ju kanske börja göra rent fönstren lite oftare än två gånger om året....

Nu måste jag försöka börja med denna veckas insändningsuppgifter, men det var så jädra tråkigt så det skulle vara roligare att spendera två pass i tvättstugan eller nå istället.

Issedor är med i hushållsarbetet som vanligt.

Nästan mitt i natten-middag

"Nu är det sommar, nu är det sol. Nu är det koskit i hagen." Eller? Vi har i alla fall inget spår av snö, solen sken hela förra veckan, strumporna är kastade och vi har gått över till sommartid. Så det är i alla fall inte så långt kvar innan det är sommar på riktigt!

Förra veckan var en riktigt skön vecka, helgen var riktigt nice (grillkväll hos ena fastern, vi åkte hem halv 4 på morgonen) och den här dagen ska man väl inte heller klaga på. Fick svänga förbi sjukhuset på 6-månaderskontroll efter det halva bortgröpandet av min stackars traumatiserade livmoderhals och sedan så for jag, två av alla hundra brorsor och Frida ut till mina kära svärföräldrar för att hämta däck och gosa med hundvalparna :)

Var på bra humör och tänkte att jag skulle skämma bort den hårt arbetande sambon när han kom hem från jobbet, så klockan 23:15 när han kom in genom dörren påbörjades en enkel tre-rätters här hemma.
Ja, galet att äta så där rejält så där sent, men vad gör man när folk har knepiga arbetstider? :)

Avokado med tonfiskröra.
Lövbiff med klyftpotatis, bea och vitlökssmör.
Vaniljglass med varma hjortron.