Inte det nej.

När man hittar en skitfin sån bil man är ute efter och typ är på väg att ringa och sen bah "Värnamo, vart ligger det?" och kollar kartan och bah "nähepp... hejdå bilen..."

Dennis var in och pratade med en bilförsäljare som själv hade en sån bil som vi letar efter, han sa att det är en så jävla bra bil så dom är skitsvåra att få tag i. Det kan man ju säga att han har rätt i. 

Men det känns ändå overkill att åka till Värnamo. 

Sommarplaner


Vi har inga storslagna planer för i sommar. Man får planera efter väder, bebis och "egen vilja-3,5-åring". 

Något som vi i alla fall planerat är mycket bad, dinosaurier, en utflykt till Rättvik, Summer meet, karusellåkande och Renées födelsedag! Den vill man inte missa, hon är ett jädra fikaproffs! 😁 

Vad kan man mer hitta på med barn och bebisar? Jag hade tyckt det var kul att åka iväg på en liten tripp till typ Danmark, Riga eller typ bara till någonstans här i Sverige. Har försökt smyga undan en liten semesterpeng, så hittar vi nå billigt kanske det blir något. Vet inte om jag orkar åka iväg någonstans med en bebis och en sur Ian heller 😂 Är kanske bättre att vänta till nästa år. 

Tips på kuliga grejer att göra som är roligt för både vuxna och barn och inte är för långt att åka tas gärna emot. 

Balkonghäng

När Ian kommit hem hängde vi på balkongen. Sjukt svettigt där ute, ska köpa en fläkt ut dit. Går ju inte att vara där annars. Inglasad balkong är typ djävulens påfund 😂 

Vi roade oss med att hänga upp två krukor till i spaljén, fiska och bada. Drack iste och knaprade lite salta chips för att fylla på det saltet vi svettats ut. 

Rätt mysigt där ute. Får jag dit en fläkt kanske Dennis vågar sig ut också 😂