Mernes födelsedagskalas!

I går kväll firade vi Merne med förkaka och krogen. Ja, eller det var ju så det var tänkt tills fyllkajan Merne bangade och dejtade toalettstolen i typ 100 år. Det kändes iaf som så lång tid eftersom att jag stod akutkissnödig utanför :P


På Blue moon så träffade jag Jossesessan, då blev hela kvällen komplett :)

Vi kom hem vid 3, sen gick jag och skulle vara social hos Henke, men det gick ju bra när Henke "försvann" med nån tjej i nått rum och gjorde gud vet vad och Pira somnade med sitt 13 ton tunga ben på mitt ben. Tur att det fanns en trevlig kille vid namn Micke där, vi tog sällskap hem sen då vi skulle åt samma håll. Vi gick halv 6. Kommer gåendes över parkeringen här utanför och tittade mot mormors balkong - givetvis stod hon och spionerade som vanligt, haha! :)

Så idag har jag spionerat tillbaka!


Mormor på väg till affären! HA!Utvalda bilder från igår, dvs inte bilder på dryga bosnier och annat löst pack.Puss på födelsedagsungenSnäll ibland faktiskt :PMin underbara vän Patrik :) Vad skulle man göra utan denna kille?
Man skulle skratta hälften så mycket iaf :)Notera det hon dricker.....Notera det hon håller i handen.....

Så dagens citat när jag kallade henne för banger. "Vaddå banger, jag är sjuuuuk, jag drack typ bara vatten."

Yeah, right.... Igår visste hon inte ens hur man stavar till vatten ;)

Hoppas presenten passar, puss på dig smultronmuffins!


Tvetydigt? :P

Henrik säger:

blir väll mycke festande i sommar....får väll dra över er båda två

Pinkeling säger:

va?!

Henrik säger:

oj...inte "dra över" liksom....hahahaha...mena ta över er...asso bjuda in....invetera...etc....=D

Pinkeling säger:

hahha

Henrik säger:

=D

Pinkeling säger:

aaah, då är jag med!

Pinkeling säger:
=D

Alltså, ibland hänger tankarna inte riktigt med på rätt spår, så sätter man i fel strupe liksom, haha! :D

Tlööött

Tlöööött..... tlööööööött..... Godis hade ju varit gott också. Jag jobbade 4 timmar idag. FYRA. Dom små ynka fyra timmarna tog knäcken på mig. Ville typ mest lägga mig under en pressenning och ruttna bort när jag var klar. Jag tror jag ska gå i pension jag med. Jag och Gunvor..... Så flyttar jag till sura så jag kan vara nära henne och följa med ut och gå med hennes lilla söta hund hon ska köpa när hon blir pensionär. Mmm.... Det blir bra det....Min vän som är inlåst ett tag ville ha en bild på mig som han kan titta på när han skriver brev till mig, så jag ska skicka den här. Egentligen tror jag att han vill ha en bild för han ska sälja mig mot en limpa cigg eller nå, det visar sig, haha!