Det där med Missoni.

Alltså, det där med Missoni. Har aldrig fattat hypen. Mattor, handdukar och typ till och med toapapper skulle vara Missoni-mönstrat. För djävla fult. Lindex får in en kollektion snart och den är inge vidare snygg den heller.
 
En klänning tyckte jag dock var lite charmig.

Ljusrosa rosor

I lördags bjöd jag på lite mat hemma hos mamma och pappa. 16 personer fick smaka sex olika ungerska maträtter samt lite tillbehör. Jag ville typ aldrig mer laga mat efter jag var färdig med den svettiga tiden framför spisen. Aldrig mer. Likförbannat stod jag där på plats igen igår och lagade middag innan Robin for till jobbet.
Jag fick jättefina rosor av mormor och dom blev inte bara uppskattade av mig, utan av katten som tycker att snittblommor är bland det roligaste som finns. Nu har han i alla fall lärt sig att man får se, men inte röra. Dom första åren hade jag avgnagda snittblommor i alla vaser. Jättetjusigt.
 
Ignorera mina skitiga fönster. Jag jobbar 60% och pluggar 100%, så det finns liksom ingen tid till att vara någon housewife nu.
 
 

På väg på fest

Vi var på 55-årsfest igår (30+25 år) och så här såg vi ut kvällen till ära.
Har kommit på att det är ju helfestligt med paljetter, det borde man typ ha till jobbet för att liva upp stämningen lite också. Typ paljettfredag eller något. Vilket iofs inte skulle gynna mig då, eftersom att jag inte kommer jobba torsdagar och fredagar i höst, då det är skol- och pluggdagar. Attans.