Tre muskutörer

Tänk vilken tur jag har som har så fina pojkar. Nu är ju två av dom visserligen inte mina, men lite så i alla fall ❤ 

Upp och hoppa, frukost och sedan iväg var det som gällde i morse. Vi skulle kika in öppnis  (hehe) på önsta, eftersom somliga flyttar till fel områden av stan. Nämner inga namn, men Mimmie kanske kan känna sig lite utpekad... 

Vi var med på sångstund, lekte åt lite mellis och lekte lite till innan vi gick. Mitt barn överraskade och somnade i vagnen! Vi fortsatte hem till Mimmie där vi hängde ett tag innan vi åkte hem.

Jag har varit sjukt trött hela dagen, känt mig helt slut. Hade sett fram emot att lägga mig tidigt, men Ian ville inte somna förrän nyss. Vi låg i sängen och han skrattade och tjitt-tjaddrade bra länge innan ögonen gav upp och slocknade. Ska bege mig mot sängen nu jag också. Det blir i alla fall tidigare än vad det brukar bli. 

Badhushäng

Idag var vi iväg och badade, som jag längtat! Första badhusbesöket för Ian och det såg ut som att han trivdes som fisken i vattnet 😄 Har inga bilder på det hela, då jag var i bassängen jag med, lite synd. Men men, vi hade ju inte mindre roligt bara för det inte finns på  bild. Mimmie och Benjamin gjorde oss också sällskap ☺ Pojkarna skötte sig som små änglar, inge skrik, inge bråk, så duktiga! BFF:en skötte sig också bra, han skrek och grät inte han eller, fastän han inte tycker om att bada. 
Glad är jag, hade den mysigaste dagen på länge ❤  

Trött av att bada blir man i alla fall, jag och Ian råkade sova nästan tre timmar här hemma på eftermiddagen... trodde det skulle vara jättesvårt att få honom att somna till kvällen efter den mastodontsovstunden, men det gick mer snabbt och smärtfritt än på länge.

Nu ikväll var minstingbrorsan och pappa här och sällskapade med oss. Eller brorsan sällskapade och stackars pappa fixade med kranen i badrummet. Nu är det nytt och bra och ska väl fungera. Tack och lov. Började bli riktigt smutsig om händerna 😜 


Kvalitetstid med pappa

BFF:en har tagit lite semester och börjar inte jobba förrän på onsdag, roligt! 

Idag började vi med att åka ut till Ikea igen, tredje gången gillt för att få med den där barngrinden hem, bra jobbat! 😂 Nu sitter den i alla fall på plats här hemma. Vi fick också med oss en blandare hem, då den i badrummet gick sönder i morse. Hur som haver. Hade tänkte byta den ikväll, kunde väl inte vara så svårt, men så googlade jag och det verkar ju vara världens projekt det där. Blev helt matt när jag läste om polygriper, tänger, demontering av tvättställ och bla bla. Är det ens viktigt att ha en fungerande vattenkran i badrummet, får det mig att tänka. Vi har ju duschen, man kan väl tvätta händer och borsta tänder i den då? 😂

På eftermiddagen kom Maria och hennes son och hängde med oss. Barnen lekte, vi gick till lekplatsen en sväng och sen gick vi tillbaka hem och åt kvällsmat ihop. 
Kvällens rätt: Kylskåpsrens
Ingredienser: 
Två överblivna biffar
En bit bortglömd fläskkarré som rotats fram ur frysen
Två vitlöksklyftor
Persilja 
Salt
Peppar
Grädde 
Pasta 
Champinjoner 
 
Det var gott. Får bli samma rens fler gånger ☺