Helgen som var

I lördags var det öppet hus på brandstationen och dit var vi ju tvunga att ta Ian, han är ju galen i brandbilar, polisbilar och ambulanser. Det var mysigt att gå runt där och titta och få provsitta olika fordon. Dennis tog dom flesta bilderna, men har fortfarande inte skickat dom till mig, så jag kan bara bjuda på den enda suddiga jag tog.

Efteråt tog vi en sväng på friluftsmuseet. Ian fick några karameller i strut, men han tyckte inte om dom. Det såg ju gulligt ut med struten i alla fall 😊

När vi friluftat klart åkte vi till Hälla och köpte nya vantar, mössa och fuskpolo till Ian. Sen in på Maxi och köpa det som behövdes till kvällens middag - bakad potatis på röra på varmrökt lax. Mums.

Efter maten var det soffläge och Så mycket bättre. Vissa hann somna innan det började...

I går var vi en sväng till återbruket. Sen köpte vi ljung och åkte till kyrkogården och fixade hos farmor. Och farfar också förstås. Dom delar ju grav.

När der var färdigplanterat tog vi en promenad där ute.

På kvällen gjorde vi en halloweenpumpa och sen åt vi pannbiffar. Sen var det tack och godnatt och slut med den helgen.

Årets happening

Igår var det ett stort ögonblick i Dennis och mitt liv. Det var dags för det första föräldramötet. Ian fick sova hos mormor och morfar för att vi båda ville vara med om denna stora händelse.

Dom hade så fint ordnad med en fin presentation som visade bilder från barnens dagar på förskolan och gråtmild som man blivit så blev jag lite fuktig i ögat när bilder på min fina lilla son när han satt och målade, lekte med dom andra barnen och pysslade med annat swischade förbi. Och så fick jag dåligt samvete för att jag tycket att han var dryg när jag var hemma och vabbade igår. Vaddå dryg? Han är ju bara fin och perfekt hela tiden och är det någon som är dryg så är det ju ändå jag som en tänker tanken att han är dryg.

Jag är i alla fall nöjd med föräldramötet och jag är så glad att vi valde den förskolan. Och jag är så tacksam över fröken Mia. Vilken kanontjej. Jag vill typ att hon ska flytta hem till oss, så att vi alla kan mysa hela dagarna.

Efter mötet åkte vi till affären en snabbis, sen åkte vi hem till en mörk, kall och tom lägenhet. Saknade min lilla bebis enormt mycket. Längtar till i eftermiddag när jag ska åka och hämta honom. Ikväll får han vara hur dryg han än vill vara och jag kommer inte tycka att han är det. Mammas älskling.

 

Fotoskygg sjukling

Idag var det fotografering på förskolan och jag har varit alldeles exalterad inför Ians första foto. Det skulle man ju inte ha varit. Dom ringde och sa att Ian är sjuk och jag fick åka och hämta en hängig liten kille. Han hade vägrat vara med på singelfotot. Typiskt.

Väl hemma mös vi i soffan och tittade på film ett tag, sen råkade vi somna och vaknade inte förrän tre timmar senare.

I morgon blir det VAB för mig, men på fredag ska morfar vabba, så då kan jag jobba igen. Vi ska ta mustaschbilder som ska sitta i sjukhusets huvudentré och det vill jag inte missa!

Dagens mat blev Flygande Jacob, på önskemål från Dennis 😊 Ian verkade gilla det, han åt mer än vad han gjort på länge.