Pinkelinas Måleri AB

Snacka om att det är tradigt att jobba nu. Jag har inte alls lust att sitta på jobbet om dagarna, jag vill ju vara i lägenheten och fixa. Och arbetsleda så att inget går fel ;) Men nä, istället ska man sitta på jobbet hela dagen, sen när man är skittrött och bara vill krypa ihop i fosterställning i hemma i soffan, då ska man åka förbi där och greja. Fast idag drog jag typ några penseldrag innan jag åkte hem för att fixa med mat istället. Blir väl lättare i helgen när jag har mer tid och förhoppningsvis mer energi.
Min älskade vän är här och hjälper till också. Han som jag älskar som den storebror jag aldrig fick. Fast med 08-dialekt. Så nu är det jättemysigt hemma i min lilla etta, där vi trängs tre vuxna och en katt. Ett stort plus att jag inte fryser hemma, det gör jag alltid annars ;P
 

En liten sessa har kommit till jorden

Sent igår kväll blev jag tant Lina till en så söt liten tjej. Var och tittade på miraklet idag och herregud vad söt hon är! Henne ska jag lära en massa tok, så att hennes mamma blir alldeles galen ;)

Work in progress

För att bara ha varit igång i två dagar tycker jag vi har kommit rätt långt. I stora sovrummet är väggarna spacklade och slipade och taket är målet en gång. I lilla sovrummet så har jag slipat väggarna och målat taket. I vardagsrummet är parketten slipad två gånger. I köket har det skrapats bort en massa tapet. Väldigt skönt. Poängen är inte att stressa, men det är ju skönt när det flyter på smidigt :) Vi har ju också världens bästa föräldrar som har varit med och hjälpt till!
 
Arbete pågår för fullt!
 
Tak-Picasso i full gång.
 
Färgprickar överallt.