LoppisfyndDen här fina vasen fick följa med mig hem från loppisen i Röfors. Sitter en märkning på den från nå glasbruk, men har inte haft tid att kolla upp det nå mer, så vet inte om det är nå märkvärdigt. 

För mig är den märkvärdig i alla fall. Och det är ju det viktigaste. (Om någon inte är intresserad och lägger ett bra bud, då släpper jag den fortare än man säger "swish" 😂😂😂) 


När Lidl hör bön


Hur kan man inte älska chokladdoppad marmeladgodis??? När marmeladen är av rosor? Trodde typ jag dött och hamnat i himlen när vi knallade in på Lidl idag och jag hittade den här. 

I typ tio år har jag sagt att jag ska koka egen rosmarmelad. Har fortfarande planer på det, kanske borde ta tag i det någon gång. 


Göra någon glad

För en och en halv vecka sedan när vi var ute och cyklade, så hittade Ian ett arbetsplats-id. Han ville att vi skulle ge tillbaka det till killen, som vi gjorde med skollegitimationen vi hittade innan sommaren. 

Hittade en snubbe på facebook som såg ut som han på bilden och slängde iväg ett meddelande. Det stämde bra att det var han. Stackarn var på semester och hade haft inbrott i firmabilen hemma. Han skulle komma förbi när han kom hem igen, så det gjorde han idag. 

Roligt att göra någon glad såhär en måndag 😊