Sakta men säkert

Jag är så glad. Vi har ju kört lite special med Ian och dagis, han var ju sjuk en hel vecka efter inskolningen, så det blev ju lite vajsing.

Från måndagen förra veckan har jag lämnat honom vid 7 och så har hans morfar hämtat honom vid 11. Det gick ju lite sisådär med lämningen förra veckan, han var jätteledsen när jag lämnade honom, men det gick över så småningom. Den här veckan har det gått så bra vid lämningarna. Han har varit sjukt sur och bråkig hemma på morgonen (verkar som han fått sin mors sprudlande morgon humör), men när vi väl kommit fram till dagis har det gått så bra. Dom två sista dagarna har han gått in och satt sig vid frukostbordet och väntat på att frukosten ska bli klar. Och inte varit ett dugg ledsen när jag går. Så skönt!

I morgon ska vi testa köra den första riktiga heldagen. Jag tror dom kommer ringa runt halv tolv, för jag tror inte det kommer gå så bra vid sovningen, men då får det väl vara så då. En vacker dag kommer han att klara av en heldag, man behöver inte stressa.

Jag är också väldigt glad över fröken Mia. Ian verkar vara väldigt förtjust i henne, för han babblar på som bara den om Mia. Och det känns bra. Att han har en Mia som han tycker om och kan känna sig trygg och glad med. Det gör mig väldigt förtjust i henne också.

Världens finaste Renée

Vi har ju en sån där Renée som hör till vår lilla skara av människor som vi verkligen tycker om hur mycket som helst.

Jag är lite kräsen med vad jag gillar för folk, men Renée liksom. Hon är typ den vettigaste jag känner. Och så är hon sjukt rolig och väldigt söt också. En riktig A-människa 😊

För ett tag sedan fyllde hon år, men eftersom att vi av någon anledning inte var bjudna på hennes storslagna födelsedagsfika så blev jag sjukt sur och sket i att fixa present åt henne. Tji fick hon liksom.

Men sen tänkte jag att jag får väl som vanligt vara den större människan och uppvakta henne ändå. Så ikväll när hon kom hit så fick hon väldigt fina väl genomtänkta (haha!) presenter.
1. Marmorplast. För några månader sedan skrev jag om hur fult jag tyckte det var med den där jädra marmorn som alla plastade in hela sina hem med. Det visade sig att Renée hade tänkt plasta in sitt hem också, men efter att jag skrivit det där så vågade hon inte, haha! Nu fick hon en rulle med vacker grå plastmarmor, så nu kan hon plasta på bäst hon vill! 😂
2. Ernst-lykta. Renée hatar Ernst. Med all rätt. Han är ju så jävla irriterande. Så självklart måste hon ju ha en fin ljuslykta med ett stämningsfullt Ernst-citat som höjer mysfaktorn där hemma.
3. Sås. När Renée är här så suger hon i sig gräddsås med sugrör och skyller sedan på Ian, så det finns ju inget finare man kan ge henne än en flaska med gräddsås! 😀

När jag tänker efter så kan det vara dom bästa presenterna jag kommit på till någon ever. Till dig Renée med kärlek 😂

Swish

Swish, sa det och sen var helgen förbi. Som vanligt då.

I fredags hade vi fredagsmys med Lina och Flodde15. Åt hemgjorda hamburgare och snicksnackade. Riktigt nice.

I lördags var vi på Gabriels dop. Det var ett riktigt bra dop, avslappnat och härligt. Något som inte var härligt var att bilen gick sönder och vi fick ta mammas och pappas bil ut och lämna Ian hemma hos dom. Alltid ska det vara något.

Idag började jag dagen med sovmorgon 😀 Sen åkte vi iväg på gårdsloppis med mamma, Hampe och Atlas. Efter det lämnade vi Ian hos mamma och pappa och åkte hem för att ha en romantisk dag med levande ljus och rosor. Nä. Vi ville städa i lugn och ro, utan en Ian som springer och rycker en i byxbenet hela tiden. Så det var mer svett och dammtussar än romantik 😂

Jag tänkte sälja bort lite grejer vi inte använder, och började med att lägga ut en kaffebryggare. Det kom en kille och köpte den alldeles nyss. Så nu är jag 50 spänn rikare än vad jag var för 20 minuter sedan, inte illa pinkat en söndagkväll 😂