Direkt fran Rhodos

Saker Pinkis saknar har nere.
1. Issedor!!!
2. Mamma

Hönsmamma?


Yes, say no more. I´m a nörd.

Men om han nu ska vara borta en hel vecka hos folk som inte känner honom, då är det väl bara bra att dom vet hur han fungerar? Så att han har det bra liksom. Bara för att det inte är ett människobarn, så är det ju fortfarande en levande varelse som ska ha det så bra som möjligt.

Och förresten så är katten det enda jag har här hemma som betyder något och då blir man lite orolig över hur det ska gå.

Dränkt kisse


Såå där ja, då var bääsen finmanikyrerad och nyduschad. Nu är han så snofsig så. (Nja, kanske inte direkt nu när han mest ser ut som en dränkt råtta, men sen så.) Man måste ju vara stylad när man ska bo borta en hela vecka liksom. Stackarn satt i badkaret och såg så olycklig ut, men han säger aldrig ett knyst när han blir duschad.

Nu ska bara hans väska packas, sen är allt klart.

Är dock inge glad över att idiothunden har blivit hemflyttad till mamí och papí, för den är helt störd i huvudet och borde inte få vistas i närheten av varken barn eller små kissekatter. Dock så vägrade RH gå med på kattpensionatet jag hade kollat upp. Han bah: "Ska vi betala typ lika mycket som en till resa, bara för att han ska bo på hotell en vecka???!!!! GLÖM DET."

Helt jävla okänslig liksom.