Sista söndagen i november

Idag så tog vi med farmor till Engsö slott på julmarknad, för det hade vi bestämt att vi skulle göra. Och eftersom att kinden krymt och febern är borta, så gick det rätt bra :) Nu gör det bara ont och jag känner mig väldigt trött, men det kanske är penicillinet som gör att jag är zombietrött? Jag vet inte, jag har knappt ätit penicillin tidigare, då mina föräldrar tycker det är onödigt att proppa i sina barn sådant så fort dom nyser (som vissa föräldrar gör, haha).

Vi fyndade lite därute, sen åkte vi hem till farmor en stund. Först svängde vi in på Net on net också, då Robins telefon bestämt sig för att fucka up. Vilket skitställe det var. Tvungen att gå runt hela jävla stället för att komma till kassorna.


Farmor har adventspyntat hela förmiddagen och var så glad :) Så då fick man gå runt och titta på alla tomtar och grejer i alla rum :) Min adventspyntning är lite mer avskalad, om man säger så :)Första advent

Tio över åtta i morse la jag min svullna kind i en skottkärra och traskade ner till ica för att inhandla lite grejor till adventsfrukost. Men som vanligt så var det ju lite mer än dom nödvändiga sakerna som åkte med ner i korgen också.

Satte upp adventsstjärnan i köksfönstret och satt upp dom små nissarna i gardinen :) Har haft minijulkulor där dom tidgare åren, men nu ville jag ha nissar. Så gullig blev det så, inte ett öga är torrt.

När frukosten var framdukad tvingade jag upp Robin, han uppskattade det jättemycket eftersom att han var ute och kalasade igår och inte behövde mer sömn än fyra timmar :P Haha! Nädå, jag sa inte hur mycket klockan var förrän han hade börjat äta frukosten, och då var det ju försent att bli sur :) Man får ju inte vara dum inte :PMina fyra favoritfilmer :)

The little princess - 1939

I mitten av denna film som är från slutet, när hon hittar sin pappa...
Då grinar jag alltid :( Så fint!

The thief of Bagdad - 1961


Gone with the wind - 1939


The wizard of Oz - 1939


Bästaste filmen någonsin!!!

Det är tack vare min underbara lilla farmor som mina favoritfilmer är lite ovanliga för någon som är i min ålder...
Kommer aldrig glömma hur mysigt det var när jag var liten och alltid var där hemma. Det bästa som fanns var att sova över hos farmor och sitta på kvällen och titta på gamla filmer med henne.
Farmor är en stor del av min barndom och jag hoppas att jag kommer komma ihåg alla stunder med henne även när jag är 90 år gammal och sitter på senilhem.