Sentimental

Denna badbalja har både Ian och Ted tagit sina första bad i. Detta gör ju att en sentimental person med grov separationsångest egentligen borde spara baljan så länge man lever. Kanske inte bara spara. Kanske till och med förvara baljan i en upplyst glasmonter på den bästa platsen i hemmet. 


Men jag är ingen sentimental person med separationsångest, så jag har lagt ut den till försäljning. 


Farväl lilla badbalja. Jag kommer aldrig glömma bort när du stod här på golvet och världens finaste pojkar fick ta sina första bad i dig. Hur Dennis höll dom små barnen i sina händer och hur njutningsfulla och avslappnade ni såg ut där i vattnet. Tack för dom fina minnen du givit mig. Jag kommer aldrig glömma bort dig.

💔💔💔
😭😭😭

Inte en så tokig tisdag

Här ligger jag och myser i en ny säng. Dennis har nog gnällt över den gamla sängen i tre år och nu fick han nog. Med all rätt egentligen, den var helt kass och man kände sig som en halvdöd 90-åring när man vaknade på mornarna. 


Jag hade egentligen en annan idé om vad jag skulle ha för säng på min halva av sängen, men gjorde som experterna sa (för ovanlighetens skull). Får se om dom har rätt eller inte. Annars får jag byta till det jag tänkt från början. Det visar sig. Just nu känns det väldigt skönt i alla fall. 

Medan Dennis var och köpte sängen var jag och Ted hemma och passade på att skura golvet i sovrummet. Min gamla hallspegel har legat under sängen sedan hallen tapetserades om för typ två år sedan och nu la jag ut den i en köp och säljgrupp. Det har blinkat tusan i telefonen sedan dess, fått massa meddelanden från folk som vill ha den. 

Ian var med mormor och morfar för att hälsa på den nya kusinen. Det hade väl inte gått så bra, då han fick ett utbrott när han skulle bli påtvingad en haklapp vid maten. Inte så konstigt kan jag väl tycka, han har inte använt haklapp sedan han var 7 eller 8 månader och på dagis äter han mat i skolans matsal och där har dom inte haklapp heller. Stackarn. 

Rolig var han nu ikväll. Han blev sur på mig av någon anledning som jag inte ens minns nu. I vanliga fall vill han helst somna i vår säng, men nu jävlar var han så arg på mig så "JAG SKA SOVA MED PAPPA I MIN SÄNG!!!" 😂😂😂 Ja, gör det du, sa jag och hade svårt att hålla mig för skratt. 

Hoppas det inte blir lika isande kallt i morgon. Det är ju sportlov, så det hade varit roligt att kunna hitta på lite uteaktiviteter, men idag kändes det ju som tiotusen nålar i ansiktet när man var ut. 

Dopsamtal

Vi har varit på dopsamtal och träffat prästen som ska döpa Ted. Jag blev lite besviken först när det inte blev samma präst som vid Ians dop, men efter att ha träffat denna präst idag så gör det absolut ingenting. Han var jättetrevlig och det kändes väldigt bra vid mötet. 


Nu är psalmerna valda, visan vald och upplägget genomgått.

Jag är helt säker på att jag hörde änglakören sjunga ut om vilken perfekt och vacker liten gosse som kom på besök idag också, precis som när vi var på dopsamtal med Ian 😉