Påfyllnad till biblioteket

Vi var och handlade igår på Ica Maxi. Det gick snabbt, smidigt och vi blev 1743 kronor fattigare. Jäjä, det drabbar ingen fattig som man brukar säga ;P Slängde iaf med fem stycken böcker i vagnen. Så det så. Bokrea är bra, då får man fem böcker för under 200 kronor. Blir nog ett fint bibliotek så småning om....

SItter och väntar på att den där sablans tvätten ska torka så att jag kan hämta den, så att jag kan sova middag någon gång. Jag är fan svajntrött. Snacka om att man blir bortskämd när man jobbar mest kvällar och nätter ett tag.
Då är man ju helt död när man jobbar 7:30 två dagar i rad. Det är illa. Det är jävligt illa. Vem fanken var det som hade det uttrycket hela tiden??? Var det unge herr M månntro?? Bah, inte lätt att komma ihåg saker som strax är 10 år tillbaka i tiden.

Ursäkta mig, men nu ska jag gå ner i tvättstuga och köra huvudet i centrifugen för jag insåg hur fort tiden går och att snart är jag 50 och svassar runt i storlek 46 med gravidmage fast jag inte alls är ett dugg gravid.
Never in myt life....


Dom nya, 2 chic-litt och 3 tragiska.

26 års jubileum

Efter jobbet idag gjorde jag misstaget att gå förbi "chefens" rum. Det slutade med att jag fick glömma min lediga softisfredag och vara på jobbet 7:30 i morgon istället. Jäjä, ibland blir det inte som man tänkt sig.
Blir som man tänkt sig blir det inte för RH i morgon heller, för nu får han fixa tvätten i morgon, mouhahahaha.

Sprang på min käre far å ICA i eftermiddags, han var lika söt som vanligt. Eller han var nog mer söt när jag tänker efter, för dom har ju varit sjuka där hemma, så jag har inte sett honom på länge, så nu saknar jag dom där hemma.
Mamsen är fortfarande sjukling, stackarn :(

Idag firar dom att dom varit tillsammans i 26 år, och det är ju bra för annars hade ju inte jag eller mina güllbrorsor blivit till :)
Tänk vilken förlust det hade blivit för världen ;P
Amatörer!

På kontoret nere på stan sitter en whitebord med texten: "Alla samtal ska besvaras inom 30 sekunder."
Hade inte jag och Maria sett det med egna ögon när vi var där nere hade vi aldrig trott på det.
Det är ju fint med visioner iaf.

Så här är det i verkligheten: Jag ringer. Blir placerad i kö.
Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö .Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö. Du är fortfarande placerad i kö.
Efter 30 minuter är jag skitarg, slänger på luren och skickar ett halvsnäsigt mail istället. Hoppas dom kunde utläsa av texten att det var snäsigt.

Jävla amatörer.