Om du är!

Sjusovare

Här ligger vi och sover ut efter allt julfirande, till strax innan tolv låg vi och trynade. Morgonsovningen är alltid mysigast; när Lillgrodan somnar  tätt intill efter en snabb tidig morgonamning.

Ians första jul

Ehhh..... ni vet det där med mañana mañana? Det gör ju att när vi precis har passerat påsk, så uppdaterar jag om hur den första julen med Ian var. Hehe... Man hade ju kanske kunnat tycka att det hade kunnat skippats nu, eftersom det är flera månader sedan det var jul och så, men jag vill ju ha sparat här i bloggen :P Kan man bakdatera inlägg? :P
 
Vårat julfirande började i alla fall med att vi tre firade lill-jul med Ians farmor och farbror kvällen innan julafton :) Detta gjorde vi då vi till denna jul bestämt att vi inte skulle köpa julklappar till varandra i min familj (där vi skulle fira självaste julafton), utan vi hade en lotteri där vi fick ett namn på en person vi skulle köpa en julklapp för typ 100-150 kronor till. Julklapparna vi ville köpa till varanda annars skulle vi inte ta med och dela ut där, så därför firade vi kvällen innan då vi gav varandra dom julklappar vi hade köpt till varandra :) 
 
Ian firar lill-jul och fick såklart en massa julklappar från farmor och farbror Dogge :)
 

Själva julafton var vi som sagt hos mina föräldrar tillsammans med mina syskon och med Ians farmor och farbror. Jag gillar ju som bekant julen, men den var ju lite mer magisk när man var liten. Denna jul var ju såklart Ian för liten för att han skulle uppfatta den som magisk, men nästa jul, när han blivit lite mer med i matchen, då jädrar tänker jag gå jul all in. Det kommer nog bli en speciell känsla med barnögon stora som tefat och lite gråt när tomten kommer in och delar ut paket med bullrig röst :)
 
Lite random julfirarbilder. Av någon konstig anledning fick han som inte förstod grejen med julen mest uppmärksamhet ;) 
 
Familjebild. Såhär suddigt blir det med min mammas iphone 6 kamera. Skitgrejer det där. Men men, även om det är suddigt så är det ju det den första familjejulbilden... 
 
Jag kan ha fått den bästa julklappen ever! Eller den sämsta. Denna mysdress är liksom något av mitt signum nu och typ alla bilder jag syns på efter denna jul så är jag klädd i denna.... Lite tråkigt... men den är ju sååå sköööön.... När Ian tittar på bilder från sitt första år sedan så kommer han att tro att hans mamma gick runt i samma outfit precis hela tiden. Han kommer också tro att jag aldrig borstade håret, utan gick runt i tovigt hår i tofs eller knut hela tiden också (ehh...vilket jag kanske iofs oftast gör, men ändå, haha!)
 
Så. Det var lite från vårat julfirande. Ni känner hur man riktigt får lite julkänsla i kroppen så här i april? Haha! Så är det när ens motto är mañana mañana.