aoutch

Så ont så ont. Det gör så ont så jag är helt vimmelkantig och yrslig.

Och Citodon, vad är det för jävla skittabletter? Funkar ju nada!

Lite solglimt i mörkret

Något som är ganska bra med mig är att när jag är skitdeppig och befinner mig i mitt svarta hål, så liksom sitter jag inte enbart och gråter utan jag är rätt jävla duktig på att bli jävla envis och ta reda på saker och ting också.
Jag menar. Det finns ju ingen annan som kommer gör det åt mig liksom.

Skickade iväg att mail igår och hade fått ett så fint svar idag. Jag blev jätteglad. Det som gör mig mest glad är att det finns främmande människor som kan bjuda till lite extra och ge en helt okänd människa en komplimang och på så sätt kanske förändra personens uppfattning om hela dagen. Vi svenskar är så jävla dåliga på att ge folk komplimanger. Trist.

Tack så jättemycket för det fina svaret på mitt mail!värstaste någonsin!!!

Fy fan, säger jag bara!!! Det var faniken det värsta jag varit med om! Det började med att jag blev grundlurad och att dom skulle operera bort två tänder istället för en. Snacka om att det var värsta blodbadet. Stygn i hela munnen. Och det började med att han sa att den ena tanden satt vid en nerv och att det finns en risk att jag aldrig kommer få tillbaka någon känsel i en viss del av mitt ansikte. Happ, tänkte jag.

Jävla roligt.

24:e november är det dags igen. Och redan den 20 oktober ska jag till vanliga tandläkaren som ska dra ut en visdomstand på vanerligt hederligt vis. Fy fan vad kul.