Freeeeeeeeeeedag... typ igen :P

Känns som att jag har haft fredag hela veckan bara för att jag varit ledig. Skönt och tradigt på samma gång.

Var ju ingen stor grej det där med fyllecellen, han blev ju inte ens tagen för fylla så... Så var det ju brorsan som kom på den geniala idén förstås, haha. Han kommer med idéerna, dom andra råkar i trubbel, haha.

Om man ska ta tag i sig själv och göra något livsförgyllande nu kanske. Jupp jupp....

Fick förresten svar om praktik idag. Jag ska vara på Apalbyskolan. Undrar om det är där min älskade kusin och Gudson går. Är det så Yvonne? Va?

Drömprinsen....

Jaha. Pojkvännen har tydligen hamnat i en fyllecell. Jävla generalmiffo man har hookat upp med. Den där jävlen får vi byta ut.

Kryper i kroppen

AaaaaHhhhh!!! Jag blir så jävla förbannad ibland! Vi var ju på Skallbergskrogen och tittade på den där värdelösa fotbollen, som det värdelösa Sverige förlorade. Inne på stället går det omkring en påtänd jävla neger och drygar mellan borden. Och SJÄLVKLART ska han komma fram och sätta oss vid vårat bord flera gånger å dryga. Och självklart ska min IQfiskmåsbrorsa vara TREVLIG mot någon som alla andra vid bordet vill gängspöa. Aja, när han satt sig vid bordet en gång för mycket å jiddrat på sin jävla rinkebysvenska, nä, det var fan otydligare än så, så klarade jag inte av att sitta och vara irriterad inombords och var bara tvungen att släppa ut det. Sa att han var en dryg jävla idiot, och att han inte var ett dugg välkommen vid bordet och att han skulle resa sig upp och gå på en gång. MEn tror ni han var tillräckligt intelligent för att fatta det då? Näääää! HAn sitter kvar och tjafsar. Ibland önskar jag bara att jag var tillräckligt strark för att kunna slå någon på käften riktigt ordentligt. Så vände han sig mot RH och jiddrade, och snackade om att bla bla jag ska gå, bla bla... Och RH bara: Ja, du hörde vad hon sa. Det där är frugan så det är bara att gå, för henne säger man inte emot. Och dååå äntligen resta han sig och gick. Trög jävla svartskalle.

Och jaaaa mamma. Man får säga sånna saker ibland. Så det så.

(jag ska bli lärare i svenska för invandrare, så jag är INTE rasist. Så det så.)