Löften för 2009

Jag tänker inte flytta och inte tänker jag skaffa några barn heller. Jag tänker inte heller förlova mig eller gifta mig eller något annat sånt där tjaffs. Jag tänker inte heller börja plugga igen. Det lovar jag.

Jag ska dricka mindre öl och mer drinkar. Jag ska läsa mer böcker och raka benen oftare.

För en gångs skull känns det som att mina löften är realistiska och inte kommer att brytas redan 3 dagar in på det nya året...Hälsning från Patrik...

Han hoppas att alla haft en god jul och att ni får ett gott nytt år!

Det blir ju inte alltid som man tänkt sig....

Var ner på stan idag och stökade med alla människor. Jag hatar stan, jag hatar affärer och jag hatar människor. Inte hittade jag vad jag sökte heller, men jag har ju nån gammal trasa jag kan ha på mig i morgon iaf, det får väl duga.

Mitt i allt stök när jag var så trött på folk så ringde det från jobbet. En tjej var dålig och ville vara hemma på nyårsdagen, men hon fick inte tag på någon vikarie som ville jobba dagen efter nyårsfesten. Tyckte synd om henne, så jag sa att jag gäääärna kommer och jobbar 7:30 då. Hon blev glad.

Mina planer ändras lite bara. Systembolagetshoppingen ställdes in. Nog för att jag kan jobba på Nyårsdagen, men jag tänker fan inte göra det apbakis.

Jag tror att det är det här som kallas att bli äldre och klokare.....