En skön lördag

I går var Robins syster och hennes sambo här på lite langossamkväm, det var fint i magen det :)

När dom hade åkt hem så kollade Robin och jag på Warrior. Jag trodde inte att jag skulle gilla den och hade planerat att somna efter tio minuter, men ack så fel jag hade. Den bästa film jag sett på länge!
Förutom att den påminde mig lite om Rocky-filmerna (som jag förövrigt älskar) så var den lite känslosam och sorglig, så som vanligt blev jag blödig och låg med tårar i ögonvrån.

Hårvård

I dag bokade jag klipptid, ville egentligen springa dit på en gång och få det fixat men det var fullt hela dagen. Nu ska jag dit på måndag klockan 15 istället. Väldigt viktigt att komma ihåg detta. (Har glömt att köpa en ny kalender, så nu får jag liksom komma ihåg precis allt i skallen.)

När jag väntade på bussen hem från stan så stod jag i och kollade på hårprodukter i skyltfönstret och tänkte att jag kanske ska köpa en så sju jädra helsikes bra hårinpackning så att jag inte får en sån där utskällning jag brukar få när jag går till min frissa och sagt och gjort. Gick in och bad om sådan och kom ut därifrån med en.
Sju jädra helsikes dyr var den också. Så dyr så man fick med ett doftljus på köpet. Fint med plåster på såren, tänkte jag. Då kan jag ligga i badet med hårinpackning och ljuset på badkarskanten.

Tji fick jag, för när jag tog upp ljuset ur den fina lilla lådan för att lukta på då, så var det som att få en mental käftsmäll. Och en släng migrän på det. Luktade gammal stark parfymhäxa.

Hoppas på att hårinpackningen fungerar bättre. Så jag slipper få "skäll" på måndag :)

Mental istid

I dag var jag en riktigt fryslort, mer än vanligt hur nu det kan komma sig.
Satt och huttrade i klassrummet och funderade allvarligt på att glida mig lite närmare Ylva och liksom gosa in mig lite så jag fick lite värme. Tror dock inte att det hade uppskattats lika mycket av henne som det skulle ha gjort av mig, så jag höll mig i skinnet (det stelfrusna skinnet by the way).

På luchen kutade Camilla och jag iväg för att avnjuta lite kinubuffé. Nu var det ju som så att jag var svajningt hungrig, så jag glömde bort att maten skulle avnjutas och kastade i mig den på två röda. Snacka om att jag ångrade det när jag fick sitta med uppknäppta byxor och magknip på eftermiddagslektionen sen ;P

Jag och Robin har gått om varandra idag, jag hann åka till skolan i morse innan han kom hem från kobbet och han började jobba innan jag kom hem från skolan på eftermiddagen. I morgonbitti ska jag ner och skriva tenta, men sen får jag åka hem och pussa på den lilla knoosenäsan :)

Har suttit och funderat lite över vad vi ska hitte på i mars på våran 5-årsdag, hade ju varit lite roligt att göra något utöver det vanliga i alla fall. Undrar om jag ska hinta om att jag vill bli bjuden på en karribienkryssning?? Det hade ju inte varit helt fel. Så tycker jag ju att jag är jättemycket värd det också, som har överlevt dom här fem åren ;)

Nu ska jag skumma igenom lite grejer inför morgondagens tenta igen, sedan ska jag ta katten i svansen och släpa honom till sängen.