Minisim

Ikväll var det första gången på minisim 😊 

I tisdags var vi iväg och köpte badbyxor som Ian valde och fick gå till kassan och betala helt på egen hand. Han såg lagom mallig ut 😊 Fröken på dagis har berättat att Ian berättat för sina kompisar om sina nya badbyxor med hundar på och om simskolan. Lilltroll ❤ 

Han var så söt när han stod i sina små badbyxor i duschen innan vi skulle gå ut till bassängen. Med sina långa tandpetarben. Det är ju så man kan börja gråta för mindre. Så satt han i mitt knä på uppropet och viftade med sin lilla arm och sa "ja" när fröken ropade upp hans namn. 

Tycker det gick rätt bra. Gruppen är för barn mellan 3-5 år, och han var nog bland dom yngsta. Är det något jag funderar över i efterhand,  så är det nog att i den här gruppen är föräldrarna med barnen i vattnet och det är bara en ledare. Jag tror kanske det hade varit smartare att sätta honom i en grupp hos VSS. Där är det bara barn och ledare i vattnet och jag undrar om det inte hade varit lättare för Ian att fokusera då. 

Nu låter det kanske som att han var högt och lågt och inte lyssnade ett dugg, så var det inte. Men bara att det blir en annan sak när ens mamma inte är med. Då kan man inte börja fundera över vad Ted och pappa gör där hemma, utan det finns liksom bara fröknar att koncentrera sig på.

Det blir roligt det här i alla fall, och vi båda vill dit igen nästa vecka 😊