I himmelriket

I typ två år, om inte mer, så har jag haft sjukt ont i nacken till och från. Så där "vill hugga av mig huvudet ont". Har mest tänkt att det är något som strålar upp från ryggen, eftersom jag har haft konstant ont i ryggen sen jag gick på högstadiet eller så. Iaf så länge att jag inte minns hur det var att inte ha nå ont i ryggen alls, sen finns det dagar då det bara gnager lite och så andra dagar då det jag måste bita ihop av varje rörelse för att kunna överleva. 


Jaja. Det är som det är och det är inge mer med det. Nu hoppar vi tillbaka till nacken igen. 

Jag har en kudde, som tvivelaktigt får kallas för just kudde. Den ser mer ut som ett roadkill man kört i en cementblandare i fjorton dagar. Den kudden ligger iaf under min sovkudde. Började fundera på om det kanske var den som gjorde att min nacke vill ta livet av sig. 

Idag har det gjort så ont att jag knappt vetat hur jag ska uthärda dagen, så nu gick det vara nog. Efter jobbet åkte vi och köpte en ny kudde. 

Det visar sig väl om det var roadkill-kudden som var boven i det hela, men just nu för stunden känns det som att min nacke har dött och hamnat i himmelriket och ligger på små böljande mjuka moln och lyssnar på änglakören. 


#1 - - Gabriella:

Hej, och tack för titten hos mig! När det gäller din aralia har jag tyvärr inget bra svar att ge. Har bara haft en tidigare, men fick kasta min i soporna efter jag flyttade då den började sloka jättemycket helt plötsligt och sedan gav upp. Innan det verkade den trivas. Den fick då stå en bit i rummet med morgonsol. Kanske behöver den mer vatten? Jag upplevde att min var ganska törstig:) Lycka till!

Svar: Hej! Jag bytte rum och nu är den glad igen! Det är tydligen trivsammare i sovrummet 😊
Lina