Vart är djurarna?

Igår frågade jag Ian om han ville åka till Åsby och titta på den stora apan, och det ville han ju så klart. Packade in oss i bilen, åkte dit, köpte fika i caféet och Ian hann ju knappt fika innan han ville gå till apan. 


Så jävla typiskt att apdjäveln var borta då! Där satt Ian med darrande underläpp och undrade vart apan tagit vägen. 

Jäjä, ingen apa, men vi kan gå ut och titta på djuren på mini-zoo. Ja, jättekul, tyckte Ian. Men det skulle han ju förstås inte ha tyckt, för när vi kom dit fanns inte en endaste gris, anka eller kanin på plats. 
- Vart är djurarna? undrade Ian.
Jag misstänkte starkt att dom låg i charkdisken på Åsby kött och vilt, men det kunde jag ju inte säga. Som tur var Dennis snabb och sa att vi kunde åka till morfar och se om djuren var där. 

Var en stund hos mormorn och morfarn och så innan det var dags att åka hem åkte vi ut till Björnö med morfar för att ta en liten promenad. 

- Nu ska vi få se massor med rådjur, gastade morfarn. Ha. Det fick vi inte. Vi packade oss in i bilen och åkte till södra Björnö. Inte en endaste liten bambi såg vi. För första gången någonsin när man är där ute såg vi inte en enda potentiell råddjurssadel. 

Stackars Ian. Snuvad på konfekten tre gånger samma dag.