Totalt besatt

Jag har ju blivit lite smått beroende av serien Golden boy som visas på 7:an och tv4play. Det hela började för några veckor sedan när jag skulle tristesskolla på något och av en slump klickade jag in mig på just den serien.

Så började det. Efter första avsnittet gick det bara inte att sluta  utan jag såg 78 avsnitt under fem dagar. Avsnitten är typ 45 minuter långa, så det blev ju inte så mycket sömn. 
Efter att jag kollat ikapp allt så hamnade jag i läget att det släpps fem avsnitt varje måndag. Så på måndagskvällen sitter jag där och ska bara se ett avsnitt och sen ser jag ett varje kväll, men så blir det aldrig. Nejdå. Det är OMÖJLIGT att sluta titta, så jag ser alla fem och sen går jag runt helt tom resten av veckan. 

Under ett avsnitt så hinner jag gå igenom alla känsloregister också. I ena sekunden är jag svinarg, nästa lycklig och i tredje så gråter jag 😅 Sista avsnittet i måndags slutade så spännande, så nu bara längtar jag till nya avsnitten släpps. Så att jag kan "bara se ett avsnitt och spara resten" igen....