Resten av julhelgen och dagarna efter

Juldagen började så lugnt och fint och sen brann vårt Ica ner. Ted var så ledsen att han grät i omgångar, han var orolig för Christian i kassan. 

Vi var hem till mormorn och morfarn en sväng och åt innan vi skulle hem igen för att få julbesök av vår Lina. 

När hon åkt hem ville barnen gå och titta på branden, så vi tog en promenad bort. 
Kändes vemodigt. Har ju bott i området sedan 2004 och således haft den ican som min "hembutik" rätt länge. Nu var det bara ett bränt skal och eld brann fortfarande på några ställen. 

På annandagen drog vi iväg och åkte skridskor med Lina och Alicia. Teddan fick en klubba av gudmor i födelsedagspresent och nu var det en kille med bättre självförtroende som klev ut på isen. När det blev läskigt kunde han lätt ta stöd av klubban och han gjorde fina framsteg. Bra jobbat lilla vännen 🥰 

Sen var juldagarna slut och farmorn åkte hem medan vi har fortsatt roa oss med att låna hem några kompisar för en dag med pulkaåkning och lek och spel inne. Deras föräldrar har ingen familj på nära håll och har inga barnvakter, så medan barnen var här hade dom både lunchdejtat, gått på bio och shoppat. Snacka om att maxa tiden. Mamman såg ut som en helt ny människa när hon kom för att hämta barnen på kvällen 😅 

VIK mötte AIK igår och barnen hade fått biljetter i julklapp. Teddans första hockeymatch. Han var så pepp. Nu var det ju rätt trist att vi typ bara han sätta oss till rätta efter att vi kommit in efter mastodontkö och visitation innan vi var tvungna att utrymma arenan för att en pappskalle tänt av nån liten pyrogrej i ena baren. Olyckligt var det ju också att brandlarmet gick precis efter ica blivit uppeldat, så Ted blev rädd och trodde vi skulle brinna inne, stackarn. Efter en lång väntan ute fick vi gå in igen, men då jag hade köpt platser precis intill borta stå och aik-klacken inte fick komma in igen så blev det ju lite halvt B. 
Barnen verkade nöjda ändå och det är huvudsaken. 

Idag var jag med barnen och badade. Det var riktigt mysigt att byta kall hård snö mot varm smält snö en stund 😊