Postorderläkare

Läkaren jag fick träffa igår var så sjukt otrevlig så att jag hade lust att ta henne om nacken och knäa sönder näsbenet på henne.

Men det gjorde jag inte.

Det började med att hon bah: Jaha, du har varit sjuk typ varannan till vartredje vecka i två år? Så knackar hon lite på knäskålarna och sen bah: Jag hittar inget fel på dig. Du får gå till labbet och lämna blodprov.
Precis samma prov som jag lämnat förut som inte visar något, så vad fan ska jag lämna det igen för?! Ville jag skrika. Men det gjorde jag inte.

Sen när jag ändå var där så tog jag upp födelsemärket jag har, som min gamla läkare sa att jag skulle höra av mig för så dom kunde skicka remiss till hudkliniken så dom fick ta bort det. Min gamla läkare tyckte det var onödigt med hudcancer. Det tyckte inte den här läkaren.
Hon bah: Varför vill du ta bort den för? 
Jag: För att den senaste tiden har den växt mycket och jag eftersom att jag har den hudtypen jag har så vill jag inte att det ska börja växa  och bli en massa skit med den sen.
Hon: Aaaa, men vi ligger två läkare back här, så vi har inte tid med sånt här. Så länge som det inte är något med den så får du gå till en privatklinik och betala för att ta bort den, för då tycker jag att det är ett skönhetsingrepp.

Eee... konstigt att min gamla läkare innan hon slutade sa att jag skulle få remiss till hudkliniken om den började växa, eftersom att jag redan tagit bort fyra stycken, men att den här postorderläkaren tycker att det är bättre att man får cancer innan man tar bort det.

Nu har jag egentligen två åsikter till som jag skulle vilja skriva om den där....grejen till läkare, men då folk alltid ska vara så jävla känsliga så skiter jag i det.