Trollmor med dom elva barnen kan slänga sig i väggen

Det här var Ted klockan 22:54 igår. Den lilla rackaren har inte begripit sig på det här med dygnsrytmen än. Han sover typ mellan 19-21, sen är han helst vaken till 3 om inte längre. Med typ små micropauser emellan. När man precis är på väg att somna så vaknar han och tycker att hans 15 minuters sömn är alldeles tillräcklig. Det är jätteroligt. Fast det kunde ju ha varit värre. Han hade ju kunnat skrika konstant också, men det gör han inte. 


Idag var vi på BVC. Vägning och mätning och ROTA-vaccin. Vår ordinarie tjej har julledigt, så vi fick träffa en annan. Som jag typ älskar nu. Eller först tänkte jag slänga en blöja i ansiktet på henne när hon sa att det kan ta upp till 6 månader innan Ted fattar att han ska vara vaken på dagen och sova på natten. Vilken jädra otrevlig sak att säga liksom. Men sen sa hon att det finns playlists på Spotify med olika white noise som jag kan testa för det fungerar för många barn. 

Och nu vill jag liksom inte jinxa något, men Teddson ligger och sover gott till ljudet av... regn, tror jag att det är. Jag älskar BVC-tjejen nu!! Jag vill skicka blombud, kyssa hennes fötter och be henne att gifta sig med mig! 

Fuck speldosa och vaggvisor, white noise is da shit!!! 
(Hoppas jag. Återkommer om han verkligen sov som en Gud eller om han lurar mig och slår upp sina stora blå igen.)