Påfyllnad till biblioteket

Vi var och handlade igår på Ica Maxi. Det gick snabbt, smidigt och vi blev 1743 kronor fattigare. Jäjä, det drabbar ingen fattig som man brukar säga ;P Slängde iaf med fem stycken böcker i vagnen. Så det så. Bokrea är bra, då får man fem böcker för under 200 kronor. Blir nog ett fint bibliotek så småning om....

SItter och väntar på att den där sablans tvätten ska torka så att jag kan hämta den, så att jag kan sova middag någon gång. Jag är fan svajntrött. Snacka om att man blir bortskämd när man jobbar mest kvällar och nätter ett tag.
Då är man ju helt död när man jobbar 7:30 två dagar i rad. Det är illa. Det är jävligt illa. Vem fanken var det som hade det uttrycket hela tiden??? Var det unge herr M månntro?? Bah, inte lätt att komma ihåg saker som strax är 10 år tillbaka i tiden.

Ursäkta mig, men nu ska jag gå ner i tvättstuga och köra huvudet i centrifugen för jag insåg hur fort tiden går och att snart är jag 50 och svassar runt i storlek 46 med gravidmage fast jag inte alls är ett dugg gravid.
Never in myt life....


Dom nya, 2 chic-litt och 3 tragiska.